CARSNEWS
AUTONEWS

Rally Monte Carlo Historique: Les Grecs – Ελληνικά πληρώματα ετοιμάζονται να αναχωρήσουν

Η συμμετοχή ελληνικών πληρωμάτων στο Historic Μonte Carlo Rally έχει πλέον καθιερωθεί και έτσι επτά ελληνικά πληρώματα ετοιμάζονται να αναχωρήσουν σε λίγες ημέρες για να αγωνιστούν στην 26η εκδοχή του δημοφιλέστατου αγώνα ακριβείας που γίνεται με ιστορικά οχήματα.

Η παρουσίαση της Ελληνικής ομάδας Les Grecs έγινε χθες Κυριακή στο εξαιρετικό γκαράζ Store Your Car, ιδιοκτησίας του κ. Αλέξανδρου Χριστοδούλου που είναι και ένας από τους επτά οδηγούς με συνοδηγό τον κ. Άρη Γεωργοσόπουλο.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της (μαζί με σχεδόν διακόσιους προσκεκλημένους από τον χώρο του αυτοκινήτου) η υφυπουργός Μεταφορών κυρία Χριστίνα Αλεξοπούλου, η οποία στην σύντομη αλλά μεστή ομιλία της έδειξε το ενδιαφέρον της κυβέρνησης αλλά και τις δικές της γνώσεις για τον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, των οχημάτων ιστορικού ενδιαφέροντος και της οδικής ασφάλειας που είναι άμεσα συνδεδεμένη με όλα τα προαναφερόμενα.

Εκτός από τους Χριστοδούλου και Γεωργουσόπουλο, τα άλλα έξη ελληνικά πληρώματα αποτελούν σαν οδηγοί οι κ.κ. Γιώργος Αλεβιζόπουλος, Δημήτρης Καλογεράς, Κώστας Κοφινάς, Γιώργος Σπηλιόπουλος, Μάκης Κατοχιανός, Γιώργος Γεωργακόπουλος, με συνοδηγούς αντίστοιχα τους κ.κ. Νίκο Παλυβό, Χρήστο Δημόπουλο, Κυριάκο Κοφινά, Θανάση Σπηλιόπουλο Jr, Δημήτρη Huffy και Τάσο Δούρο. Τα ιστορικά οχήματα που θα οδηγήσουν τα ελληνικά πληρώματα είναι δύο Ford Fiesta, δύο Mini, ένα Fiat 128 Rally, ένα Renault 5 Alpine και μια 2λιτρη Lancia Beta coupe.

Ο φετινός αγώνας θα διεξαχθεί από 31 Ιανουαρίου έως 7 Φεβρουαρίου στους δρόμους του Μονακό και της Νότιας Γαλλίας, ενώ φιλοδοξία των Les Grecs είναι να επαναλάβουν την επιτυχία των Γιώργου Δελαπόρτα και Σπύρου Μουστάκα που τερμάτισαν δεύτεροι το 2019 με ένα VW Golf GTi.

Related Articles

Χατζηδάκης: Ο Κασσελάκης δεν είναι αρχηγός ενός μικρού κόμματος που λέει «χαρίζω οικόπεδα, χαρίζω σπίτια»

cars

Η Mercedes-AMG SL δοκιμάζεται σκληρά στο κρύο.

cars

Νέο VW Golf. Η γενιά της τεχνολογίας

cars

Σύμβουλος σχέσεων ταξίδεψε σε άλλη ήπειρο για πρώτο ραντεβού και κατέληξε σε αποτυχία

cars

KTM X-Bow GTX. Παιχνίδι και όπλο ανάλογα με την διάθεση…

cars

«Λάθος» μια χερσαία επιχείρηση του Ισραήλ στη Ράφα, δήλωσε ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ

cars

Ανοδικές οι πωλήσεις των sex shops – Τι επιλέγουν περισσότερο τα ζευγάρια στο κρεβάτι τους

Bury

Famagusta – spoiler: Η Σοφία ομολογεί πώς γνώριζε ποιοι είναι οι βιολογικοί γονείς του Μάικλ

Bury

Infiniti QX55. Αισθησιακό και δυναμικό.

cars