CARSNEWS
AUTONEWS

Η Mercedes-AMG SL δοκιμάζεται σκληρά στο κρύο.

Μία νέα SL-Class είναι μεγάλη υπόθεση. Όχι μόνο επειδή μιλάμε για ένα μοντέλο με ιστορία που πηγαίνει σχεδόν 70 χρόνια πίσω αλλά και επειδή η νέα γενιά που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2021 θα επιστρέψει στις ρίζες της με περισσότερους από έναν τρόπους. Προς το παρόν, η γερμανική φίρμα κρατάει ζωντανό το ενδιαφέρον δίνοντας στη δημοσιότητα μία σειρά φωτογραφιών από τις χειμερινές δοκιμές του επερχόμενου μοντέλου, επιτρέποντας μία κλεφτή ματιά στο εντυπωσιακό 2 2 cabriolet με την υφασμάτινη οροφή.

Αυτό είναι το πρώτο σημείο στο οποίο η 8η γενιά διαφέρει από τον προκάτοχο της. Τέρμα η σκληρή οροφή για χάρη της πιο παραδοσιακής και αν μου επιτρέπεις, πιο κλασικής υφασμάτινης. Η δεύτερη μεγάλη διαφορά, είναι ότι το νέο μοντέλο θα φοράει τα σήματα της Mercedes-AMG με ότι αυτό συνεπάγεται τόσο σημειολογικά, όσο και για τα δυναμικά χαρακτηριστικά και τον γενικότερο χαρακτήρα της SL. Προς το παρόν, οι μηχανικοί της AMG φροντίζουν ώστε η υφασμάτινη οροφή αλλά και το υπόλοιπο αυτοκίνητο αντέχουν τις ακραίες συνθήκες του αρκτικού κύκλου πριν περάσουν στο επόμενο στάδιο των δοκιμών που δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει μία εκδρομή στο Nurburgring για το τελικό ραφινάρισμα του στησίματος.

Από αυτά που καταλαβαίνουμε, η νέα SL-Class θα είναι ελαφρύτερη, ταχύτερη και πιο… ενδιαφέρουσα οδηγικά από τον προκάτοχο της, μένοντας πιστή στην αγωνιστική κληρονομιά των προγόνων της. Αυτό σημαίνει και πανίσχυρους κινητήρες με έναν εξηλεκτρισμένο 6-κύλινδρο σε σειρά να παρέχει σύμφωνα με φήμες από 370 έως 440 ίππους αναλόγως της έκδοσης και τον φημισμένο V8 να βρίσκεται κάτω από το καπό των κορυφαίων εκδόσεων προσφέροντας στην ισχυρότερη εκδοχή του πάνω από 600 άλογα! Μένει να δούμε αν η AMG αποφασίσει να εμπλουτίσει την γκάμα με τον 4-κύλινδρο των 300 ίππων και την plug-in υβριδική έκδοση του twin-turbo V8 με 800 ίππους. Όπως και να έχει, η νέα Mercedes-AMG SL-Class προδιαγράφεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.

The post Η Mercedes-AMG SL δοκιμάζεται σκληρά στο κρύο. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Hyundai Tucson Plug-in Hybrid 4×4. Πλήρες

cars

Το OnlyFans στο «μικροσκόπιο» των βρετανικών αρχών – Έρευνα για πρόσβαση ανηλίκων σε πορνό

cars

Formula 1: Η Ferrari ενεργοποίησε τη βόμβα Χάμιλτον

cars

Μέχρι το 2035 οι αυτοκινητοβιομηχανίες θα πρέπει να κατασκευάζουν οχήματα μηδενικών εκπομπών ρύπων

cars

Η Porsche παρουσιάζει για πρώτη φορά την 55one “Little Bastard”.

cars

Citroen. Διευκολύνει την απόκτηση καινούριου αυτοκινήτου

cars

Στους .. Καλλαρύτες με Jeep Renegade 4X4. Στο χωριό του BVLGARI!!

cars

Καταργούνται τα Volkswagen Passat και Arteon;

cars

Τρόμος στο τιμόνι για οδηγό ηλεκτρικού αυτοκινήτου – Το όχημα τον «απήγαγε» και οδηγούσε ανεξέλεγκτο

cars