CARSNEWS
AUTONEWS

Oι βερμούδες επιστρέφουν με άγριες διαθέσεις: 6 σχέδια για να διαλέξετε

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και το μήκος των παντελονιών μας θα αρχίσει να κονταίνει, με το μεσαίο μήκος να κόβει πρώτο το νήμα των φετινών τάσεων και τις βερμούδες να είναι το πιο δημοφιλές κοντό παντελόνι της σεζόν. Μετά την επέλαση των σορτς σε πολλά πατρόν, κυρίως moms και high waist τις τελευταίες σεζόν, που όσο ανέβαινε το ύψος της μέσης ανέβαινε και το ύψος από το μπατζάκι, τώρα βλέπουμε κομμάτια με περισσότερο ύφασμα που τελειώνει στο μέσο των μηρών.

Σίγουρα κάπου στην ντουλάπα σας θα υπάρχουν μερικές βερμούδες από παλιά και αν είστε από τις τυχερές θα σας κάνουν, ωστόσο είτε ακόμη μπαίνετε στις παλιές βερμούδες σας είτε όχι, φέτος οι προτάσεις είναι πολλές και διαφορετικές, και θα μπορούσατε να προσθέσετε μία ακόμη στη συλλογή σας.

Λίγα λόγια για τη βερμούδα

Η βερμούδα είναι ένα ρούχο που προέρχεται από το ομώνυμο νησιωτικό σύμπλεγμα των Βερμούδων, όπου έγινε δημοφιλές στις αρχές του 20ού αιώνα. Αρχικά σχεδιασμένη ως στολή για τους ναυτικούς και τους εργάτες στις τροπικές και υγρές συνθήκες, η βερμούδα έχει εξελιχθεί σε ένα δημοφιλές και πρακτικό κομμάτι της ανδρικής και γυναικείας γκαρνταρόμπας.

Σήμερα, οι βερμούδες είναι γνωστές για τον κομψό και καλοκαιρινό τους χαρακτήρα, αποτελώντας μία άνετη και δροσερή επιλογή για τις ζεστές ημέρες. Είναι διαθέσιμες σε ποικιλία υφασμάτων, χρωμάτων και σχεδίων, καθιστώντας τις κατάλληλες για διάφορες περιστάσεις, από καθημερινές βόλτες μέχρι πιο επίσημες εμφανίσεις.

Η βερμούδα μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με T-shirts, πουκάμισα, σανδάλια ή αθλητικά παπούτσια, προσφέροντας ένα ανέμελο και στιλάτο σύνολο. Επιπλέον, η ποικιλία τους σε μήκη, από τις κοντές μέχρι τις πιο μακριές εκδοχές, επιτρέπει στον καθένα να επιλέξει το στιλ που του ταιριάζει καλύτερα.

Mερικά από τα high fashion brands που έχουν λανσάρει βερμούδες με την υπογραφή τους είναι οι Louis Vuitton, Prada, Dior, Gucci και Saint Laurent, ενώ τα fast fashion brands έρχονται με τις δικές τους ενδιαφέρουσες και πιο προσιτές προτάσεις.

Τι μπορείτε να αγοράσετε

Βερμούδα από βαμβακερό μείγμα με πιέτες Massimo Dutti 49.95€
ΨΗΛΟΜΕΣΗ ΒΕΡΜΟΥΔΑ ΝΤΕΝΙΜ ZARA 25,95€
ΒΕΡΜΟΥΔΑ ΜΕ ΡΙΓΕΣ PINSTRIPE ZW COLLECTION ZARA 39,95€
Βερμούδα H&M 44,99€
Τζιν βερμούδα Baggy High H&M 29,99€
Βερμούδα denim ίσια Mango 27,99€

Related Articles

Nέο Hyundai i30. Μία πρώτη γεύση

cars

Ford Puma ST. Σε μία εντελώς διαφορετική κόντρα!!!

cars

Νεαρός έριξε χλωρίνη σε μονάδα εκτροφής του Όρεγκον σκοτώνοντας 18.000 σολομούς

Bury

Σημάδια των καιρών. Η Lamborghini εξηλεκτρίζεται μαζικά!

cars

40 χρονια Quattro από την Audi. Ηταν η μεγάλη αλλαγή

cars

Ένα σήμα που μάλλον δείχνει αναβίωση…

cars

Παρλιάρος: «Φοβόντουσαν κάποιοι ότι θα τους κολλήσω AIDS από τα γλυκά»

Bury

Συνάντηση Ιερώνυμου με τον γιο του Φρέντη Μπελέρη: «Άκουσα με χαρά την επιλογή του να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής»

Bury

Αύριο ξεκινά το νέο κεφάλαιο στην “LT” ιστορία της McLaren.

cars