CARSNEWS
AUTONEWS

Ένα σήμα που μάλλον δείχνει αναβίωση…

Η Renault ψάχνει στο παρελθόν της για να βρει το μέλλον και αν οι αντιδράσεις του κόσμου αποτελούν οποιαδήποτε ένδειξη, τότε μπορούμε να πούμε ότι κάνει πολύ καλά. Το Renault 5 Prototype που παρουσιάστηκε στις αρχές του έτους ως μία αμιγώς ηλεκτρική, ρετρομοντέρνα εκδοχή του εμβληματικού hatchback δημιούργησε ντόρο γύρω από το όνομα της γαλλικής εταιρίας και το πλάνο της για τα επόμενα χρόνια όμως γνωρίζουμε ότι το νέο 5άρι δεν είναι το μοναδικό κλασικό Renault που θα ξαναγεννηθεί.

Το σήμα που κατέθεσε η Renault προς κατοχύρωση εκτός του ότι είναι εξαιρετικά στιλάτο, ενσωματώνοντας τον αριθμό “4” στο ανανεωμένο logo, ενδεχομένως να σημαίνει την αναβίωση του θρυλικού Renault 4 που φέτος έκλεισε 60 χρόνια από το λανσάρισμα του στην αγορά το 1961. Το timing θα μπορούσε να είναι εξαιρετικό λοιπόν αλλά η Renault δεν έχει επιβεβαιώσει καμία πρόθεση για επανάληψη του έργου που είδαμε με πρωταγωνιστή το “5”. Αυτό που έχει ανακοινώσει όμως, είναι ότι επιφυλάσσει κάποιου είδους έκπληξη τον ερχόμενο Νοέμβριο και στο επίκεντρο της έκπληξης θα είναι το Renault 4.

Αν τελικά η υπόθεση προχωρήσει και επιβεβαιωθούν οι φήμες που κάνουν λόγο για ένα νέο, ηλεκτρικό 4άρι, τότε αυτό θα μπορούσε να βασίζεται στην ίδια αρχιτεκτονική με το νέο 5 και να μοιράζεται τα ίδια… μηχανικά, δημιουργώντας συνέργειες τόσο με το επερχόμενο EV όσο και με το τρέχον Zoe.

The post Ένα σήμα που μάλλον δείχνει αναβίωση… first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Γεραπετρίτης: Η ΕΕ να αναλάβει κεντρική πρωτοβουλία για την ειρήνευση στη Μέση Ανατολή

Bury

Αποκαλυπτήρια και για την McLaren MCL35.

cars

Ηyundai Tucson plug-in hybrid. Με διευρυμένες επιλογές η γκάμα του νέου Tucson

cars

Νέο DS 9. Πρόκληση στο κατεστημένο…

cars

Αυτοί είναι οι διεκδικητές του τίτλου του ευρωπαϊκού Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2020!

cars

Αναβαθμισμένο Audi Q7: Σε 5θέσιες, 7θέσιες εκδόσεις, τετρακίνηση και diesel κινητήρα

cars

BMW M5 CS. Η ισχυρότερη και ταχύτερη BMW όλων των εποχών!

cars

Renault Clio 1.3 TCe RS Line. Γνήσια σπορτίφ

cars

Ανοιχτό αφήνει η Λαγκάρντ το «ενδεχόμενο» για μείωση επιτοκίων τον Ιούνιο

Bury