CARSNEWS
F1 & RACES

Ο Lewis Hamilton αναστάτωσε την Νέα Υόρκη-βγήκε με το μονοθέσιο στους δρόμους της πόλης (video)

Ο Lewis Hamilton βγήκε βόλτα στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης με το μονοθέσιο της Mercedes για την F1 και οι Αμερικανοί τρελάθηκαν.

Top Gear TEAM

Με αφορμή την άφιξη ενός νέου emoji στα χρώματα της Mercedes αλλά και για να γιορτάσουν την άφιξη της Formula 1 στην αμερικανική ήπειρο, η εφαρμογή WhatsApp και η Mercedes διοργάνωσαν ένα roadshow στους δρόμους της Νέας Υόρκης. 

Mercedes F1 5η Λεωφόρος Νέα Υόρκη Empire State Building

Ο Lewis Hamilton ήταν αυτός που έλαβε μέρος στην επίδειξη και είχε στη διάθεσή του την Mercedes AMD Petronas W12. Η γερμανική ομάδα και ο αμερικανικός γίγαντας ανταλλαγής μηνυμάτων, ο οποίος ανήκει στο Meta, δηλαδή στον όμιλο Facebook, διοργάνωσαν μια επιβλητική γιορτή που μοιάζει εξωπραγματική. 

Εκτός από το κλείσιμο ολόκληρης της 5ης Λεωφόρου στη Νέα Υόρκη, νοικιάστηκε ακόμη και το Empire State Building, ένας από τους πιο διάσημους ουρανοξύστες στον κόσμο, για να φιλοξενήσει προβολές του νέου emoji. 

Η ενεργοποίηση αυτών των φωτισμών κατά το σούρουπο ήταν το αποκορύφωμα μιας έντονης βραδιάς από αυτές που αρέσκεται ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 Lewis Hamilton. Μαζί του βέβαια ήταν και ο Toto Wolff, ο αγωνιστικός διευθυντής της Mercedes AMG Petronas και αμφότεροι συνοδεύονταν από τον Will Cathcart, επικεφαλής του WhatsApp. 

Mercedes F1 5η Λεωφόρος Νέα Υόρκη Empire State Building

Οι εκδηλώσεις που ακολούθησαν περιλάμβαναν ένα δυναμικό φωτεινό σόου που προβάλλει το εν λόγω emoji, κάνοντας ζουμ στους εμβληματικούς δρόμους της πόλης, μπροστά σε ένα κοινό από προσωπικότητες και εξαίρετους καλεσμένους, συμπεριλαμβανομένων διασημοτήτων και άλλων αθλητών που προσκλήθηκαν για την περίσταση. 

Mercedes F1 5η Λεωφόρος Νέα Υόρκη Empire State Building

“Πάντα ένιωθα μια ιδιαίτερη σχέση με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Θυμάμαι να πηγαίνω στη Νέα Υόρκη όταν ήμουν παιδί και να ονειρεύομαι να ζήσω στην πόλη και από τότε είχα την τύχη να περάσω πολύ χρόνο εδώ”, τόνισε ο Lewis Hamilton και συμπλήρωσε, “Είχα πολλές απίστευτες εμπειρίες και συνδέθηκα με πολλούς καταπληκτικούς ανθρώπους στη Νέα Υόρκη, αλλά το να οδηγώ ένα αυτοκίνητο F1 στην 5η Λεωφόρο και να φωτίζω το Empire State Building είναι πολύ ξεχωριστό. Είναι κάτι που δεν πίστευα ποτέ ότι θα ήταν εφικτό.”

To Mercedes emoji 

Η Mercedes του Hamilton στάθηκε δίπλα στο αληθινό emoji, όπως αυτό είχε κατασκευαστεί από τους μηχανικούς της Mercedes με έναν μικρό κινητήρα. Λίγο αργότερα και αφού πρώτα είχε εμφανιστεί ψηφιακά πάνω στους τοίχους του Empire State Building ανέβηκε για τις ανάγκες των προωθητικών ενεργειών στην κορυφή του διάσημου κτιρίου. 

Related Articles

Πατέρας Φερστάπεν για Χόρνερ: «Εάν μείνει η ομάδα θα διαλυθεί»

cars

F1 GP Ιαπωνίας: Οριακή pole Verstappen

cars

Formula 1: Απέτυχε στα crash tests η νέα Red Bull

cars

F1 News: Oscar Piastri Reveals New Helmet For Australian GP Home Race

cars

Η Rodin Cars αποκάλυψε την ανεπιτυχή προσπάθειά να γίνει η 1η ομάδα με γυναίκα οδηγό F1

cars

Formula 1: Η Aston Martin πήγε να χρεωκοπήσει εξαιτίας του Newey

cars

Δεν πουλήθηκε η τρακαρισμένη Lamborghini Countach του “Λύκου της Wall Street”

cars

RACE START: Watch the drama at the start of the Japanese Grand Prix as Verstappen fends off McLarens

cars

Η «μάχη» του Vettel με τη Ferrari SF1000 (video)

cars