CARSNEWS
AUTONEWS

Ανοδικές οι πωλήσεις των sex shops – Τι επιλέγουν περισσότερο τα ζευγάρια στο κρεβάτι τους

Όσο περνούν τα χρόνια, τα ζευγάρια απελευθερώνονται και είναι πιο «ανοιχτά» στο να δοκιμάζουν περισσότερα πράγματα στο κρεβάτι τους… Το σεξ πλέον δεν αποτελεί ταμπού, ό,τι κι αν επιλέξει να κάνει ένα ζευγάρι, ό,τι επιλέξει να δοκιμάσει. Οι ειδικοί λένε πως τα sex toys βοηθούν να περάσετε ακόμα καλύτερα με τον/τη σύντροφό σας. Τα sex shops κάνουν «χρυσές δουλειές» και βοηθάνε πολύ τα ζευγάρια να πραγματοποιήσουν πολλές από τις επιθυμίες τους και να το… τερματίσουν.

Σε ένα sex shop μπορείς να βρεις ό,τι τραβάει… η όρεξή σου, από δονητές, πλαστικές κούκλες, μαστίγια και πολλά άλλα. Το Newsbeast βρέθηκε στην Πειραιώς και μίλησε με τον κύριο Πάνο που είναι ιδιοκτήτης ενός από τα πιο γνωστά και παλιά καταστήματα της περιοχής και απάντησε στις «πιπεράτες» ερωτήσεις μας.

Όπως είπε ο κ. Πάνος, οι δουλειές πάνε καλά και γι’ αυτό ετοιμάζεται και νέο κατάστημα, ακόμα πιο μεγάλο για να εξυπηρετήσει την αυξημένη πελατεία. Ερωτηθείς για το εάν, συγκριτικά με το παρελθόν, τα ζευγάρια ντρέπονται λιγότερο να επισκεφθούν ένα τέτοιο κατάστημα απάντησε: «Σίγουρα, ναι».

Αναφορικά με το ποιο προϊόν πουλάει περισσότερο, ο ιδιοκτήτης του sex shop είπε πως είναι οι δονητές. Και μάλιστα συμπλήρωσε πως όσοι θέλουν να αγοράσουν ένα τέτοιο βοήθημα, πηγαίνουν στο κατάστημα με… μεζούρα. Άρα το μέγεθος μετράει και στους δονητές.

«Το μέγεθος σίγουρα μετράει. Γι’ αυτό και ο κόσμος έρχεται στο μαγαζί με μεζούρα, για να δει πόσο θέλει…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Related Articles

Νέο, τολμηρό και τεχνολογικά προηγμένο, αυτό είναι το Hyundai i20!

cars

Ford Puma & Kuga. Με χαμηλότερες τιμές

cars

Formula 1: Νικητής ο Σάινθ στη Σιγκαπούρη – Τέλος το σερί του Φερστάπεν

cars

Αυτοκίνητο του 2021 για την Ελλάδα. Αυτή είναι η τελική δεκάδα

cars

Ο Νετανιάχου καταγγέλλει «αποτρόπαιο έγκλημα» μετά τη δολοφονία ενός Ισραηλινού εφήβου

cars

Από 450 ίππους η νέα BMW M2.

cars

Πρώην υπάλληλος της Tesla «καίει» τον Έλον Μασκ – «Ο αυτόματος πιλότος των αυτοκινήτων της εταιρείας δεν είναι ασφαλής»

cars

Σαν σήμερα 21 Μαρτίου: Πώς το Κλίβελαντ εφηύρε τις rock and roll συναλίες πριν από 72 χρόνια

cars

Nissan Juke Kiiro. Νέα, ειδική, έκδοση

cars