CARSNEWS
AUTONEWS

Αυτά τα βίντεο «έκαψαν» τον δολοφόνο της 63χρονης στη Χαλκίδα – Σχεδίασε τη ληστεία πίνοντας καφέ με την κόρη της

Νέες αποκαλύψεις βγαίνουν στη δημοσιότητα για τη δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα, όπου, όπως όλα δείχνουν, ο δολοφόνος σχεδίασε τη ληστεία, πίνοντας καφέ με την κόρη του θύματος. Ορισμένα βίντεο, πάντως, «έκαψαν» το άλλοθί του.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, κάμερες ασφαλείας τον κατέγραψαν με το αυτοκίνητό του να κόβει βόλτες έξω από το σπίτι του θύματος. Συγκεκριμένα, ήταν σε απόσταση 30-40 μέτρων και εμφανίστηκε λίγο πριν αλλά και μετά το έγκλημα, με διαφορά 21 λεπτών, χρόνος κατά τον οποίο τελέστηκε η ληστεία και η δολοφονία.

Επίσης, σε ένα άλλο βίντεο διακρίνεται μετά τη δολοφονία της 63χρονης να πηγαίνει ατάραχος σε ένα καφέ, όπου έβγαλε το κινητό του και μπήκε σε εφαρμογή τυχερών παιχνιδιών.

Μάλιστα, το πρωί της δολοφονίας πήγε με την κόρη του θύματος για καφέ. Κάποια στιγμή εκείνη του ανέφερε πως υπάρχουν δυσκολίες με τη μητέρα της και ότι το απόγευμα θα πήγαινε ένα άτομο να τη φροντίσει.

Επειδή εκείνη θα έφευγε στη δουλειά όμως, άφησε τα κλειδιά κάτω από γλάστρα, ώστε να ανοίξει το άτομο που θα φρόντιζε την 63χρονη. Έτσι, ο δράστης έθεσε το σχέδιό του σε εφαρμογή, θεωρώντας πως θα ήταν εύκολη η ληστεία και ότι δεν θα τον υποπτεύονταν.

«Βοήθεια! Tι κάνεις; Σ’αγαπάω» – Ανατριχιάζουν τα τελευταία λόγια της 63χρονης

Ανατριχιαστικός είναι ο τελευταίος διάλογος, που είχε το θύμα με τον θύτη λίγο πριν τη δολοφονήσει. Όπως αποκαλύπτει το STAR και η αστυνομική συντάκτρια, Κατερίνα Μαστραντωνάκη, του φώναζε: «Σ’ αγαπάω!».

«Ξαφνικά, είδα την κυρία Μαρία όρθια με το πι. Τότε τα έχασα, γιατί πίστευα πως θα είναι στο κρεβάτι. Μόλις με είδε, με ρώτησε: ”Σ…, τι θες εδώ;” Τότε τα έχασα, θόλωσα και σκέφτηκα “με πιάσανε!” 

Τράβηξα την κυρία Μαρία από το χέρι και την έσπρωξα από τις σκάλες. Αυτή έπεσε περίπου μέχρι τη μέση της σκάλας. Εκείνη φώναζε: “Βοήθεια! Τι κάνεις; Σ’ αγαπάω”. Τότε πήγα στην κουζίνα, άνοιξα τα συρτάρια και πήρα ένα μαχαίρι που βρήκα. Θυμάμαι ήταν μεγάλο. Κατέβηκα, έσπρωξα ξανά την κυρία Μαρία και έφτασε στο τελευταίο σκαλί. 

Μου μίλαγε ακόμα και επειδή φοβήθηκα ότι θα μας ακούσουν, τη χτύπησα με το μαχαίρι στον λαιμό στο πλάι αρκετές φορές, για να σταματήσει. Δε θυμάμαι πόσες φορές τη χτύπησα». 

Στην κυνική του ομολογία περιγράφει τις κινήσεις του, αμέσως μετά το έγκλημα. 

«Μόλις σταμάτησε να μιλάει, γύρισα στο διαμέρισμα και έψαξα για τα λεφτά. Πήγα στο δωμάτιο της κόρης της. Ήμουν τυχερός, γιατί, μόλις άνοιξα τη ντουλάπα και έκανα στην άκρη τα ρούχα, είδα ένα μεγάλο κουτί του καφέ. Το άνοιξα και είδα μέσα τα λεφτά. Τα πήρα και έφυγα». 

Related Articles

Το νέο VW Golf αποκαλύπτεται μέσω των επίσημων σκίτσων.

cars

Δορυφορική εικόνα δείχνει τον καπνό από τη φωτιά στην Κερατέα να πλησιάζει την Κρήτη

Bury

Η Speedtail με 402 km/h είναι η ταχύτερη McLaren στην ιστορία!

cars

Ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός VW Amarok “Raptor”.

cars

Hλεκτρικά αυτοκίνητα. Με ταξική διάχυση!

cars

«Αυτοκίνηση – Electromobility 2023»: Η ετήσια έκθεση για το αυτοκίνητο έρχεται στα τέλη Σεπτεμβρίου

cars

Ποιο ήταν το νόημα της νίκης στους Ολυμπιακούς Αγώνες της αρχαίας Ελλάδας

Bury

Bugatti Chiron Pur Sport. Ένα παιχνίδι €3,2 εκατομμυρίων!

cars

Η Lotus σκέφτεται την αναβίωση της Elan ως “αντι-Boxster”.

cars