CARSNEWS
AUTONEWS

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του 28χρονου από τα ξαδέρφια του, 17 και 19 ετών, στην Κυψέλη

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του 28χρονου στην Κυψέλη από τα δύο νεαρά ξαδέρφια του ήρθε στο φως της δημοσιότητας. «Τον στριμώχνουν και οι δύο και του επιτίθενται με μπουνιές και κλοτσιές. Τους εκλιπαρεί να σταματήσουν και προσπαθεί να διαφύγει.

Τον ακολουθούν οι δύο δράστες και τον ξαναστριμώχνουν και ο ένας από τους δύο κρατά ένα μαχαίρι και τον μαχαιρώνει», σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Action24.

Ήταν λίγο πριν από τις 23:00 το βράδυ, όταν αστυνομικοί εντόπισαν στη συμβολή των οδών Χανίων και Πατησίων τον άνδρα αιμόφυρτο με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό.

Κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε το θύμα, τον 28χρονο από την Αλβανία, και το μετέφερε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου και κατέληξε.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ωστόσο περίπου μια ώρα αργότερα εμφανίστηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης δύο αδέρφια, 17 και 19 ετών, που ισχυρίστηκαν ότι ήταν οι δράστες της φονικής επίθεσης.

Συγκεκριμένα, ο 17χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι αυτός ήταν που τραυμάτισε θανάσιμα τον 28χρονο, ενώ ο 19χρονος ότι ήταν συνεργός.

Τα δύο αδέρφια, που είναι Αλβανοί με ελληνική υπηκοότητα, ισχυρίστηκαν στους αστυνομικούς ότι το θύμα, ο οποίος φέρεται ότι ήταν ξάδερφός τους, τους κακοποιούσε. Συγκεκριμένα, είπαν ότι ο 28χρονος τα βίαζε κατ’ εξακολούθηση όταν βρίσκονταν στην πατρίδα τους.

«Τον είδα ερχόταν προς τα εδώ. Δεν είχε καταλάβει μάλλον και ο ίδιος τι είχε πάθει. Έπεσε κάτω εκεί και μαζεύτηκε αρκετός κόσμος. Έτρεχαν πολλά αίματα, έφεραν πετσέτες από μαγαζί και μετά ήρθαν και τον μάζεψαν», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του 28χρονου στην κάμερα της εκπομπής «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ.

Related Articles

Η οικογένεια της Porsche 911 θα αποκτήσει σύντομα ένα νέο μέλος!

cars

Πρόγραμμα απόσυρσης από την Citroen

cars

Volkswagen T7 Multivan eHybrid. Με δυνατότητες…

cars

Εντάσεις, δυνατοί αγώνες και νέοι παίκτες στο «Νησί της Εξορίας» – Τι έγινε στο επεισόδιο του Survivor

wp_update-GSkibItV

Συγκλονίζει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Βρέθηκα λίγο πριν φάω ξύλο κανονικά»

Bury

Τέλη κυκλοφορίας με το μήνα: Έρχονται από την 1η Απριλίου

cars

Νέα Porsche 911 Turbo S. Το επιστέγασμα 45 ετών εξέλιξης!

cars

Τι πρέπει να προσέχουμε όταν οδηγούμε σε συνθήκες κακοκαιρίας

cars

To κραγιόν που θα φοράτε από δω και στο εξής είναι αυτό της Sabrina Carpenter στο video clip του «Τaste»