CARSNEWS
AUTONEWS

Βετεράνος του στρατού στραγγάλισε εκδιδόμενη σε ραντεβού των 2.000 δολαρίων – Της έσφιγγε το λαιμό και έκανε σεξ μαζί της

Βετεράνος του στρατού των ΗΠΑ στραγγάλισε μια 30χρονη εκδιδόμενη γυναίκας στο Λας Βέγκας. Η δολοφονία της μητέρας δυο παιδιών έγινε στις 12 Ιουνίου κατά τη διάρκεια ραντεβού, για το οποίο είχε συμφωνηθεί αντίτιμο 2.000 δολαρίων.

Το κανάλι 8NewsNow ανέφερε ότι ο 35χρονος Τζέισον Κένταλ ισχυρίστηκε ότι έχασε τον έλεγχο όταν η 30χρονη Λαρίσα Γκαρσία τού ζήτησε περισσότερα χρήματα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, τότε αυτός τη χτύπησε στο πρόσωπο της έσφιγγε το λαιμό και έκανε σεξ μαζί της. Στη συνέχεια, της έδωσε ναρκωτικά και έφυγε από το ξενοδοχείο, ενώ κάλεσε την αστυνομία για να αναφέρει έναν θάνατο από υπερβολική δόση.

Όταν το πτώμα της γυναίκας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο οι γιατροί δεν εντόπισαν στο αίμα της ναρκωτικές ουσίες και αλκοόλ, αλλά υποπτεύθηκαν ξυλοδαρμό εξετάζοντας τα τραύματά της.

Οι αστυνομικοί που έκαναν την έρευνα διαπίστωσαν από κάμερες ασφαλείας ότι Κένταλ και Γκαρσία βρέθηκαν στην είσοδο του ξενοδοχείου το απόγευμα της 12ης Ιουνίου ενώ μια ώρα αργότερα καταγράφηκε να αναχωρεί μόνος του.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί εντόπισαν μηνύματα που είχαν ανταλλάξει θύτης και θύμα, ενώ στο ιστορικό περιήγησης του δράστη στο διαδίκτυο φαίνεται να έχει επισκεφθεί διαφήμιση για την 30χρονη.

Related Articles

Στους 137 οι νεκροί από το μακελειό στη Μόσχα – Σε εξέλιξη η ταυτοποίηση των σορών και πάνω από 100 οι τραυματίες

cars

«Κάθοδος» Τούρκων τουριστών στη Μυτιλήνη – Χιλιάδες έφτασα στο νησί με visa express

Bury

Hyundai. Με νέο  κιβώτιο N DCT 8 σχέσεων

cars

Οι πιο «πράσινοι» Ολυμπιακοί Αγώνες – Μια ματιά στο Ολυμπιακό Χωριό που δεν διαθέτει κλιματιστικά

wp_update-GSkibItV

Nissan. Tα ρομπότ της κατασκευάζουν ανταλλακτικά αυτοκινήτων

cars

Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα από τις Εθνικές Οδούς σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Bury

Volvo. Βάζει κόφτη στα 180 χλμ./ώρα στα μοντέλα της  

cars

Nissan: Το NISMO Festival επιστρέφει τον Δεκέμβριο στο Fuji Speedway

cars

Πιο αξιόπιστη εταιρία στις Η.Π.Α. η Mazda!

cars