CARSNEWS
AUTONEWS

Γαλλία: Το 57% των πολιτών ζητά την παραίτηση του Εμανουέλ Μακρόν

Ο Εμανουέλ Μακρόν έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί ακόμη και αν το στρατόπεδό του δεν θα είναι εκείνο που θα κερδίσει τις βουλευτικές εκλογές.

«Εύχομαι πως θα συσπειρωθούν, όταν έρθει η στιγμή, πριν ή μετά (τις εκλογές), οι γυναίκες και οι άνδρες καλής θέλησης θα πουν μαζί όχι στα άκρα», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου, αναθέτοντας στην προεδρική πλειοψηφία να ξεκινήσει συζητήσεις με άλλους πολιτικούς σχηματισμούς και γυρίζοντας την πλάτη στην ακροδεξιά, που πρεσβεύει τον αποκλεισμό, και στην άκρα αριστερά την οποία κατηγορεί «για αντισημιτισμό» και «αντικοινοβουλευτισμό».

Ωστόσο, δημοσκόπηση που διενήργησε το Ινστιτούτο CSA για λογαριασμό των γαλλικών ΜΜΕ – CNEWS, Europe 1 και JDD, δείχνει πως το 57% των γάλλων πολιτών δεν συμμερίζονται την άποψη του Γάλλου προέδρου, ζητώντας την παραίτησή του.

Μάλιστα, στις ηλικίες 18 έως 24 ετών, το ποσοστό εκτοξεύεται στο 76%. Στις ηλικίες 50-64 το ποσοστό είναι στο 59%, όπως και στις ηλικίες 25-34. Στο 56% είναι στο ποσοστό στους ανθρώπους 35-49. Τέλος, στους άνω των 65 το ποσοστό φαίνεται πως είναι το χαμηλότερο και ανέρχεται στο 47%.

Related Articles

Nissan e-POWER. Η νέα τεχνολογία της Nissan

cars

Audi A1 και σε Allroad έκδοση

cars

Τα νέα Ford Transit Custom και Tourneo Custom στην Ελλάδα

cars

Η μητέρα των μαχών! Ferrari εναντίον McLaren εναντίον Lamborghini!

cars

Ford Mustang Mach 1. Ανατρεπτική σε όλα της

cars

Αυτά είναι τα 10 καλύτερα εσωτερικά στις Η.Π.Α.

cars

Renault Clio. Έγινε 30 ετών

cars

Ξεκίνησε η παραγωγή της νέας BMW M3!

cars

Οι Χούθι επιτέθηκαν στο ισραηλινό λιμάνι της Χάιφα – «Δεν αληθεύει» λέει το Ισραήλ

cars