CARSNEWS
AUTONEWS

Γιατί οι αθλητές κάνουν όργια και αχαλίνωτο σεξ στο Ολυμπιακό χωριό μέχρι το πρωί

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες μπορεί να φημίζονται ως η γιορτή του αθλητισμού, αλλά στο Ολυμπιακό χωριό το σεξ έχει τον πρώτο λόγο, με τους αθλητές να επιδίδονται σε αχαλίνωτα όργια μέχρι το πρωί.

Ενδεικτικά, φέτος στο Παρίσι διατίθενται ειδικά κρεβάτια για να μπει «φρένο» στις ανεξέλεγκτες ερωτικές περιπτύξεις, ενώ θεσπίστηκε κανόνας που απαγορεύει τα ερωτικά τετ α τετ στους εξωτερικούς χώρους του Ολυμπιακού χωριού.

Ο Αμερικανός αθλητής Τζος Λάκατος μιλώντας στο ESPN τον Ιούλιο του 2012 δήλωσε για την εμπειρία στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου πως «νόμιζα ότι ήμουν σε ένα τεράστιο πορνείο… Έβλεπες τους πάντες να κάνουν σεξ. Από τους πάγκους και τα κρεβάτια, μέχρι έξω στο γκαζόν». Επίσης, η πρώην Γερμανίδα Ολυμπιονίκης Σούζεν Τίντκε ανέφερε ότι «το σεξ δεν σταματάει λεπτό. Απλώς, συνεχίζεται αχαλίνωτα μέχρι το πρωί».

Δημοσίευμα της New York Post ανέφερε ότι το σεξ στο Ολυμπιακό χωριό ήρθε στην επιφάνεια για πρώτη φορά στους Ολυμπιακούς της Σεούλ το 1988, όταν για πρώτη φορά μοιράστηκαν 8.500 προφυλακτικά στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης κατά του HIV. Έκτοτε, λαμβάνει τεράστιες διαστάσεις κάθε τέσσερα χρόνια που διεξάγονται οι Ολυμπιακοί, με κάποιους να επιρρίπτουν ευθύνες στις νόμιμες φαρμακευτικές αγωγές των αθλητών.

Τα κρεβάτια «κατά του σεξ» των Γάλλων διοργανωτών

Ό,τι συμβαίνει στο Ολυμπιακό χωριό, παραμένει στο χωριό…

Το αχαλίνωτο σεξ των αθλητών που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες απασχόλησε τον Τύπο το 1988 για πρώτη φορά, αλλά αναδείχθηκε ως πικάντικο θέμα το 2000, όταν η διοργανώτρια αρχή του Σίδνεϊ παρήγγειλε έξτρα 20.000 προφυλακτικά, γιατί εξαντλήθηκαν τα 70.000 που είχε διαθέσει, ανέφερε η ιστοσελίδα E News.

Από τότε μέχρι και σήμερα δίνεται αγώνας για να μην δημιουργηθεί ξανά έλλειμμα, με αποτέλεσμα στους τελευταίους Ολυμπιακούς να μοιραστούν 150.000 προφυλακτικά σε 11.000 αθλητές. Παράλληλα, διεξάγονται προσπάθειες να μην αποκαλυφθούν τα ονόματα των αθλητών που παίρνουν μέρος στις ερωτικές περιπτύξεις.

Σύμφωνα με στοιχεία και μαρτυρίες από τους πρωταγωνιστές που συγκέντρωσε ο ιστότοπος Elite Daily, οι αθλητές διαθέτουν έντονη λίμπιντο, λόγω του άγχους και της εντατικής προπόνησης. Ταυτόχρονα, γνωρίζουν το ταίρι τους μέσω διαδικτυακών εφαρμογών, ειδικά όσων ειδικεύονται στο dating, με αποτέλεσμα το σεξ να είναι ελεγχόμενο και όχι αχαλίνωτο.

Το Ολυμπιακό χωριό στη Γαλλία

Εντούτοις, αθλητές σε δηλώσεις που έκαναν την τελευταία δεκαετία υποστήριξαν πως το Ολυμπιακό χωριό έχει μετατραπεί «επίτηδες σε πορνείο», με στόχο οι αθλητές να μείνουν προσηλωμένοι στο στόχο τους.

Ο δώδεκα φορές Ολυμπιονίκης Ράιαν Λόχτε υποστήριξε ότι περίπου το 75% των αθλητών λαμβάνει μέρος σε σεξουαλικές δραστηριότητες, ενώ η Αμερικανίδα παίκτρια ποδοσφαίρου Julie Foudy δήλωσε πως «μετάνιωσα που ήμουν παντρεμένη με αυτά που έβλεπα».

Related Articles

Η Toyota ετοιμάζει ένα ακόμα μικρότερο SUV!

cars

Ο Δένδιας μαζί με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ επισκέφθηκαν τη φρεγάτα «Ύδρα» στην Ερυθρά Θάλασσα

cars

Η Hyundai αποκαλύπτει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Kona

cars

Ένα Mazda MX-5 με κινητήρα V8 της Ford (+video)

cars

Η Μόσχα ισχυρίζεται ότι συνέλαβε επτά μέλη φιλοουκρανικής οργάνωσης που σχεδίαζαν βίαιες ενέργειες στη ρωσική πρωτεύουσα

cars

Volvo. Mε σημαντική ανάκαμψη το δεύτερο εξάμηνο του 2020

cars

Μία δερματολόγος εξηγεί τι ακριβώς είναι η περιστοματική δερματίτιδα από την οποία πάσχει (και) η Hailey Bieber

Bury

Το ηλεκτρικό MG Cyberster περνά στην παραγωγή;

cars

Νέο Toyota Mirai. Η δεύτερη γενιά του υδρογονοκίνητού μοντέλου

cars