CARSNEWS
AUTONEWS

Δύσκολες ώρες για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη – «Είμαι πραγματικά σοκαρισμένη και βαθιά στεναχωρημένη»

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη περνάει δύσκολες στιγμές μετά από μια αναπάντεχη απώλεια που την έχει συγκλονίσει. Η πρώην παίκτρια του Survivor μοιράστηκε στο Instagram ότι έχασε τον γάτο της, τον Μέλο, εξαιτίας δηλητηρίασης από φόλα.

«Είμαι πραγματικά σοκαρισμένη και βαθιά στεναχωρημένη. Ένα κομμάτι μου έσπασε… Δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω. Ο Μέλο μου έφυγε επειδή κάποιος του έδωσε φόλα. Παρότι τον πήγαμε εσπευσμένα σε κτηνιατρική κλινική, δεν τα κατάφερε. Μόλις πριν λίγες ημέρες, δύο άλλες γάτες μας δηλητηριάστηκαν επίσης, αλλά καταφέραμε να τις σώσουμε», έγραψε η Μαριαλένα.

Ζητά βοήθεια για να εντοπιστεί το άτομο που ευθύνεται για αυτή την αποτρόπαια πράξη, καθώς ανησυχεί και για τις υπόλοιπες γάτες που βρίσκονται στο πατρικό της σπίτι. «Αν έχετε οποιαδήποτε πληροφορία ή μπορείτε να βοηθήσετε, θα σας είμαι ευγνώμων», πρόσθεσε.

Related Articles

Κολωνός: Τουλάχιστον 10 φορές βίασε ο κατηγορούμενος την 16χρονη – Απειλούσε ότι θα κάνει κακό σε αυτή και την οικογένειά της

Bury

«Δεν είναι τυχαία η αφωνία Κασσελάκη για τις δηλώσεις του Ν. Παππά», καταγγέλλει η Νέα Δημοκρατία

cars

Ισραήλ: Απεργούν αύριο οι υπηρεσίες στο Τελ Αβίβ ως ένδειξη αλληλεγγύης προς τους Ισραηλινούς ομήρους και τις οικογένειές τους

Γεωργιάδης: Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος να μην υλοποιήσει την απόφαση για διακοπή της συνταγογράφησης – «Ελπίζω να το ξανασκεφτούν»

cars

Kia.  Creativity Drive και δημιουργικότητα στις μελλοντικές γενιές

cars

Νέο Isuzu D-Max. Τολμηρό και συνολικά αναβαθμισμένο.

cars

Τραγωδία στην Κατερίνη: Ανασύρθηκε νεκρός άνδρας από τις γραμμές του ΟΣΕ

cars

Χάαλαντ: Ο Κουκουρέγια είναι αστείος άνθρωπος

cars

Ford. Εξαιρετικά σημαντικές διακρίσεις για τα επαγγελματικά της

cars