CARSNEWS
MOTONEWS

Ειδική προσφορά για το Husqvarna 901 Norden

Ο όμιλος επιχειρήσεων Πέτρος Πετρόπουλος, επίσημος εισαγωγέας των μοτοσυκλετών της Husqvarna στην ελληνική αγορά, προσφέρει δωρεάν το προαιρετικό ηλεκτρονικό πακέτο Explorer Pack για το μοντέλο 901 Norden.

Top Gear TEAM

Husqvarna 901 Norden

Το On-Off μοντέλο της Husqvarna αποτελεί μια εξαιρετική μοτοσυκλέτα για τουρισμό υψηλών επιδόσεων σε κάθε τερέν. Με δικύλινδρο κινητήρα σε σειρά στα 889 κ.εκ. απόδοσης 105 ίππων επιτυγχάνει την καλύτερη αναλογία κιλών ανά ίππο στην κατηγορία των adventure μοτοσυκλετών της μεσαίας κατηγορίας.

Διαθέτει εξαιρετικά περιφερειακά, τροχό 21 ιντσών μπροστά και 18 ιντσών πίσω για απρόσκοπτη κίνησης εκτός δρόμου και κορυφαία ηλεκτρονικά στον βασικό εξοπλισμό που εκτός των άλλων περιλαμβάνουν τα συστήματα Easy Shift και Cornering Traction Control με ABS.

Husqvarna 901 Norden

Αυτή την περίοδο ισχύει προσφορά με την αγορά κάθε Husqvarna 901 Norden όπου το προαιρετικό ηλεκτρονικό σύστημα Explorer Pack αξίας 329 ευρώ διατίθεται δωρεάν. Το συγκεκριμένο σύστημα αποτελεί μια πρόσθετη επιλογή στα προεπιλεγμένα προγράμματα οδήγησης (Street, Rain και Offroad) προσφέροντας ουσιαστικά εννέα ρυθμίσεις για το Traction Control και πλήθος ρυθμίσεων στην λειτουργία του κινητήρα και του ABS.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Husqvarna 901 Norden διαθέτει έγχρωμη οθόνη ενδείξεων 5 ιντσών, αναρτήσεις WP με μεγάλες διαδρομές, ακτινικούς τροχούς με tubeless ελαστικά Pirelli Scorpion Rally STR και φώτα LED. Οι τιμές ξεκινούν από τα 16.690 ευρώ.

Related Articles

Leasing μοτοσυκλέτας: Οι λόγοι που συμφέρει ενάντια στην αγορά

cars

Το ηλεκτρικό superbike που πιάνει τα 350 χλμ/ώρα γίνεται πιο… ήρεμο

cars

Αφιέρωμα – Νέα μοντέλα Suzuki 2023

cars

VIDEO: Συμμορία κλέβει αναβάτρια και μοτοσυκλέτα

cars

Ιεράπετρα: Δυστύχημα σε moto cross με θύμα 17χρονο

cars

Τροχαίο με ένα νεκρό – Μοτοσυκλέτα καρφώθηκε σε κολώνα

cars

Black Friday: Το QUADRO QV3 σε μεγάλη προσφορά

cars

Μια Ducati καστομιά με έμφαση στον χρυσό

cars

Kalashnikof: Αναβιώνει μοτοσικλέτα της δεκαετίας του ‘50

cars