CARSNEWS
AUTONEWS

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πόσες υπογραφές μάζεψε ο κάθε υποψήφιος – Τα φαβορί Δούκας, Ανδρουλάκης και η έκπληξη Κατρίνη

Τις απαιτούμενες υπογραφές για την υποψηφιότητά τους κατέθεσαν οι διεκδικητές της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ σήμερα το απόγευμα και η οποία ήταν η καταλυτική για να συνεχίσουν την προεκλογική τους εκστρατεία. Αυτή την ώρα συνεδριάζει η Επιτροπή Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ) η οποία ως αρμόδια θα δώσει και το πράσινο φως για το ποιοι θα είναι και υποψήφιοι και με τη «βούλα».

Όπως έγραφε η στήλη BEAST ο Χάρης Δούκας, το απόγευμα της Δευτέρας κατέθεσε 100 υπογραφές μελών της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ -Κινήματος Αλλαγής -του κορυφαίου καθοδηγητικού οργάνου του κόμματος -που στηρίζουν την υποψηφιότητα του. Οι υπογραφές αυτές είναι διπλάσιες του ορίου 15% των μελών της ΚΠΕ που προβλέπει το άρθρο 28 του καταστατικού του ΠΑΣΟΚ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης από την πλευρά του συγκέντρωσε 24.810 μελών και 170 μελών της ΚΠΕ, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο και αυτός ότι είναι το φαβορί μαζί με τον δήμαρχο Αθηναίων για το δεύτερο γύρο.

Την έκπληξη έκανε ο Μιχάλης Κατρίνης ο οποίος, αν και τον δείχνουν πολύ χαμηλά στις δημοσκοπήσεις, κατάφερε να μαζέψει και να καταθέσει ο ίδιος 14.001 υπογραφές μελών και στελεχών του κόμματος.

Με δηλώσεις του έξω από τη Χαριλάου Τρικούπη έκανε λόγο για μία μια ηχηρή απάντηση στις προσπάθειες χειραγώγησης των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ ενώ ευχαρίστησε τους πολίτες

‘«Αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ‘’ευχαριστώ’’ στους 14.000 πολίτες που υπέγραψαν και στηρίζουν την υποψηφιότητα μου. Η αγάπη και η εμπιστοσύνη τους είναι η δύναμη μου. Η συμμετοχή των πολιτών είναι η δύναμη του ΠΑΣΟΚ. Είναι η απάντηση σε κάθε προσπάθεια χειραγώγησης και ελέγχου» δήλωσε χαρακτηριστικά

Η Άννα Διαμαντοπούλου από την πλευρά της κατέθεσε και αυτή μέσω του εκπροσώπου της Βασίλη Βραχιώτη «στικάκι» με 7000 υπογραφές μελών, ενώ ο Παύλος Γερουλάνος θα καταθέσει στην ΕΔΕΚΑΠ, πάνω από 8.000 υπογραφές σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε, ότι η συγκεκριμένη διαδικασία θα θα λήξει στις 21:00.

Όσον αφορά τη Νάντια Γιαννακοπούλου κατέθεσε 8.500 υπογραφές από υποστηρικτές της, ξεπερνώντας τις αρχικές προβλέψεις.

Με τη συλλογή των υπογραφών, την ταυτοποίηση τους και την ανάδειξη των υποψηφιοτήτων το ΠΑΣΟΚ μπαίνει στην τελική ευθεία για τις εσωκομματικές εκλογές της 6ης Οκτωβρίου.

Related Articles

Χάμιλτον στα 39α γενέθλιά του: Πρέπει να μάθεις ότι ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ

cars

Απαρχή «τελείως άλλης εποχής» με το άνοιγμα του wallet gov.gr σε νέες υπηρεσίες και εφαρμογές

cars

Η Gazoo Racing λανσάρει… καλούδια για το κορυφαίο GR Yaris.

cars

Με 700 χιλιόμετρα αυτονομία η Mercedes-Benz EQS.

cars

Χαμός στην Τούμπα: Έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο του ΠΑΟΚ ο Αλμέιδα

Bury

Διάσωση τουρίστριας ανήμερα του Πάσχα στα Χανιά

cars

Σοκάρει η Ολυμπιονίκης Εμμανουέλα Κατζουράκη: Δέχομαι σεξουαλική παρενόχληση από 16 ετών από παράγοντα

deleted-w9i2FI7l

Nissan GT-R NISMO Special Edition. Ειδικό και απολαυστικό

cars

Survivor: Της έκαναν σαφές πως δεν την θέλουν στην ομάδα και την έριξαν στην αρένα των υποψηφίων

cars