CARSNEWS
AUTONEWS

Εκνευρισμένος ο Σπύρος Μπιμπίλας: Βασανίζετε τις ψυχές μας με πράγματα που σας απασχολούν και μετά κάνετε τον Πόντιο Πιλάτο;

Ενοχλημένος και πολύ εκνευρισμένος είναι ο Σπύρος Μπιμπίλας με όσους κάνουν δημόσιες καταγγελίες για συναδέλφους τους, είτε στην τηλεόραση είτε μέσω των social media, και δεν επιλέγουν να απευθυνθούν στα αρμόδια όργανα.

Ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και ηθοποιός, φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» του Open και ανέφερε μεταξύ άλλων: «Όταν είσαι μέλος του σωματείου και δεν έρχεσαι στις συνελεύσεις να μιλήσεις στους άλλους και να περάσεις τη γραμμή σου, δεν έρχεσαι να ψηφίσεις… Είναι πολλοί άνθρωποι που κάνουν την κριτική τους εκ τους μακρόθεν. Δεν έρχονται όμως στις γενικές συνελεύσεις να πουν αυτά που θέλουν να πουν και να επηρεάσουν κι άλλους. Το λέω για πάρα πολλούς, και για κυρίες που δεν είναι καν μέλη του σωματείου και το κατακρίνουν.

Γιατί δεν είστε μέλη του σωματείου, το οποίο ασχολείται για εργασιακά σας δικαιώματα και κάθεστε και κάνετε ηθικολογίες σε διάφορες εκπομπές; Υπάρχουν επίσης άνθρωποι που μιλούν και λένε διάφορες καταγγελίες στα πρόσωπά μας και βασανίζουν τις ψυχές μας και δεν πάνε να τα πουν εκεί που πρέπει. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι αισθάνονται καλά με τη συνείδησή τους; Και μιλάω για πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους».

Κλείνοντας, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε: «Πού είστε εσείς που μας κάνετε καταγγελίες στα αυτιά μας και δεν έρχεστε ούτε καν στο σωματείο, ούτε καν τους δικηγόρους, ούτε καν σε εισαγγελείς. Τι είναι αυτό που τους κάνει να βασανίζουν τις δικές μας ψυχές με πράγματα που τους απασχολούν και δεν πάνε να τα πουν εκεί πρέπει; Γιατί βασανίζετε τις ψυχές μας με πράγματα που σας απασχολούν και μετά κάνετε τον Πόντιο Πιλάτο; Ντροπή σας!».

Related Articles

Alfa Romeo. Συμπλήρωσε 110 χρόνια ζωής

cars

Νέα Mercedes GLC – Με τεχνολογία που κάνει τη διαφορά

cars

Ρομπότ Σοφία: Δεν έχω καμία επιθυμία να κατακτήσω τον κόσμο, είμαι εδώ για να κάνω τη ζωή των ανθρώπων ακόμα καλύτερη

cars

Volvo C40 Recharge. Διευρύνει τη γκάμα των ηλεκτρικών της μοντέλων

cars

Αταμάν: Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, ο Ερντογάν είδε το ματς και μένω στον Παναθηναϊκό και του χρόνου

Bury

Υβριδικό και με 400 άλογα το νέο Honda Civic Type R.

cars

Δοκιμές στην καρδιά των Αυστριακών Άλπεων για τη νέα BMW Σειρά 5

cars

Nissan Qashqai 1.3 DiG-T Ηybrid 140 PS

cars

Αυτοί είναι οι 29 υποψήφιοι για το Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2021.

cars