CARSNEWS
AUTONEWS

Εκτός κινδύνου ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο – Το χειρουργείο πήγε καλά

Εκτός κινδύνου είναι ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο μετά την απόπειρα δολοφονίας που δέχτηκε χθες το μεσημέρι όπως έκανε γνωστό στο BBC ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Τομάς Ταράμπα.

Δήλωσε «σοκαρισμένος» από την απόπειρα δολοφονίας του πρωθυπουργού, ο οποίος διακομίστηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Μπάνσκα Μπίστριτσα και υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση. «Ευτυχώς, εξ όσων γνωρίζω, η χειρουργική επέμβαση πήγε καλά. Εκτιμώ ότι τελικά θα επιζήσει… Δεν είναι απειλητική για τη ζωή του η κατάσταση αυτήν τη στιγμή», τόνισε.

Ο Ρόμπερτ Φίτσο πρώτα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Χάντλοβα κι έπειτα με αεροδιακομιδή στο μεγαλύτερο νοσηλευτικό ίδρυμα της Μπάνσκα Μπίστριτσα, όπου χειρουργήθηκε άμεσα.

Λίγες ώρες πριν στην επισήμη σελίδα του πρωθυπουργού στο Facebook, αναρτήθηκε μια δημοσίευση που ενημέρωνε το κοινό πως ο ίδιος «έχει πυροβοληθεί αρκετές φορές» και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο Ρούσβελτ στην Μπάνσκα Μπίστριτσα. «Απόπειρα δολοφονίας πραγματοποιήθηκε σήμερα σε βάρος του Ρόμπερτ Φίτσο. Έχει πυροβοληθεί πολλές φορές και η ζωή του απειλείται. Αυτή τη στιγμή μεταφέρεται με ελικόπτερο στην Banská Bystrica, επειδή θα έπαιρνε πολύ χρόνο για να φτάσει στην Μπρατισλάβα και υπάρχει ανάγκη για άμεση επέμβαση. Οι επόμενες ώρες θα κρίνουν πολλά».

Related Articles

Σερβία – Αγγλία 0-1: Καθάρισε ο Μπέλιγχαμ για τα Λιοντάρια

cars

Ανάκληση οχημάτων Mercedes GLE

cars

Peugeot Landtrek. Και η Peugeot εισέρχεται στη κατηγορία των Pick Up

cars

Κατά λάθος επιβεβαίωση για το Ford Bronco Raptor.

cars

Maserati Ghibli Hybrid. Η Maserati στην εποχή του εξηλεκτρισμού!

cars

Η ιατρική γνωμάτευση για τη Σοφία Πολυζωγοπούλου – «Φέρει κάταγμα ρινικού οστού, συνίσταται εισαγωγή»

deleted-w9i2FI7l

«Μουσικό Κουτί» με αφιέρωμα στα «Τραγούδια του Κινηματογράφου»

cars

Αναβάθμιση κατά 4 βαθμίδες της αξιολόγησης της ΔΕΗ από τον οργανισμό CDP

cars

Hyundai – Ετοιμάζει νέο εργοστάσιο αποκλειστικά για ηλεκτρικά οχήματα και μπαταρίες

cars