CARSNEWS
AUTONEWS

ΕΠΟ: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο Μάκης Γκαγκάτσης παρουσία 38 Ενώσεων

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΠΟ, στις εκλογές που θα γίνουν στις 22 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Μάκης Γκαγκάτσης στο Makedonia Palace, παρουσία 38 Ενώσεων που θα τον στηρίξουν.

Ο Αχιλλέας Μπέος υποστηρίζει εδώ και μήνες ότι ο Γκαγκάτσης θα είναι ο νέος πρόεδρος της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας αφού υπάρχει συμφωνία του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Ιβάν Σαββίδη και η υποψηφιότητα είναι και επίσημη πλέον.

«Θεωρώ ότι πάνω από 50 μέλη της συνέλευσης (εκλέκτορες) θα στηρίξουν την προσπάθεια μας και η σημερινή εκδήλωση δείχνει το δρόμο προς τη νίκη στις 22 Ιουλίου.

Οι εκλογές της ΕΠΟ έχουν κριθεί, είναι μια συγκέντρωση νίκης, αλλά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να έχουμε τάσεις έπαρσης και αλαζονείας. Όλοι μαζί ενωμένοι θα πρέπει να πάμε στο επόμενο βήμα του ελληνικού ποδοσφαίρου», είπε αρχικά ο Γκαγκάτσης μιλώντας στη σχετική εκδήλωση στο Makedonia Palace και συνέχισε.

«Δε θέλουμε να ακούει κάποιος τη λέξη «ΕΠΟ» και να στρίβει. Δε θέλουμε να γίνεται τελικός Κυπέλλου χωρίς κόσμο.

Σήμερα ήταν μια συγκέντρωση νίκης. Έχουμε ήδη 39 ψήφους και μία ακόμα Ένωση και τις μισές ΠΑΕ της Super League, αλλά και 4-5 Ενώσεις που μας στηρίζουν!

Δεν έχει σημασία αν έχουμε αντιπάλους, όλους τους αντιμετωπίζουμε με σεβασμό. Ακόμα και όσοι δεν είναι εδώ, είναι συνάδελφοι μας.

Είμαι περήφανος που θα υπηρετήσω μαζί σας το ελληνικό ποδόσφαιρο, μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες, που θα έχουν όλοι συμφέρον.

Ώρα να πάμε μπροστά!»

Related Articles

Ο πάπας Φραγκίσκος συναντήθηκε με τους κληρικούς – Μίλησαν για την ομοφυλοφιλία και τις καθολικές ιερατικές σχολές

Bury

Honda Moto. Επαναφέρει τα Super Cub και Monkey

cars

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 11/5/2024

Bury

World Car of the Year για το 2021, το Volkswagen ID.4!

cars

Η Hennessey στοχεύει στα 1.200 άλογα για τη νέα Corvette!

cars

Dayton G155. Νέα πρόταση

cars

Rally Legends 2023: Στα αχνάρια των θρυλικών Ράλλυ Ακρόπολις

cars

Με τεχνολογία Taycan η νέα, ηλεκτρική Porsche Macan.

cars

Η Ελλάδα έχει τον γηραιότερο στόλο αυτοκινήτων στην Ευρώπη

cars