CARSNEWS
AUTONEWS

Ετοιμάζει η Polestar μία καυτή έκδοση του “2”;

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται στον λογαριασμό του επικεφαλής της Polestar, Thomas Ingenlath, στο Instagram, με τον Σουηδό να ανεβάζει φωτογραφίες ενός… διαφορετικού Polestar 2. Ενός που εξοπλίζεται με νέες ζάντες ελαφρού κράματος, χαμηλότερη ανάρτηση, αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης και ενδεχομένως, ένα νέο bodykit. Αυτό ξεκίνησε έναν κύκλο φημολογίας σχετικά με μία νέα έκδοση του  “2” που θα εστιάζει λίγο περισσότερο στον τομέα των επιδόσεων, ίσως όχι με τη λογική ενός ισχυρότερου κινητήριου συνόλου αλλά με επεμβάσεις στο πλαίσιο, την ανάρτηση, τα φρένα και την εμφάνιση του μοντέλου.

Στο κάτω-κάτω, το Polestar 2 ούτως ή άλλως εξοπλίζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες (έναν σε κάθε άξονα) συνολικής απόδοσης 408 ίππων και 660 Nm ροπής. Προφανώς θα μπορούσε να ωφεληθεί από μερικές δεκάδες άλογα επιπλέον αλλά δεν είναι απαραίτητα αφού τα 100 km/h έρχονται σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα. Σε συνεργασία με την Ohlins όμως, η ανάρτηση μπορεί να γίνει ακόμα πιο σπορ. Σε συνεργασία με την Akebono ή την Brembo, το σύστημα πέδησης μπορεί να γίνει ακόμα πιο ισχυρό και ανθεκτικό. Οι μηχανικοί μπορούν να φέρουν στο προσκήνιο έναν πιο άμεσο και συμμετοχικό χαρακτήρα ενώ οι σχεδιαστές, να βάλουν την δική τους πινελιά στο αμάξωμα και την καμπίνα.

Στην τελευταία του δημοσίευση, ο Ingenlath αναφέρει στην λεζάντα “PS2BST 1(7)” που προφανώς αναφέρεται σε κάποιον εσωτερικό κωδικό ενώ παλαιότερα, έχει αναφερθεί στο μοντέλο ως “πείραμα” και ως “πρωτότυπο”. Η ίδια η εταιρία, επισήμως δηλώνει πως “οι μηχανικοί παίζουν τακτικά με αυτού του είδους τις ιδέες και τις στάσεις” χωρίς να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει τίποτα. Οπότε και εμείς, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε.

The post Ετοιμάζει η Polestar μία καυτή έκδοση του “2”; first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Μέση Ανατολή και ευρωτουρκικές σχέσεις στην ατζέντα

Bury

Ford. Το SYNC εξελίσσεται ακόμη περισσότερο

cars

Toyota Hilux Black Rally Edition δια χειρός TRD

cars

Brabus Rocket 900. Διηπειρωτικός πύραυλος 900 ίππων!

cars

Ducati. Στο MotoGP για τα επόμενα πέντε χρόνια

cars

Η γνωριμία της Μαριάννας Ευστρατίου με τον Μάνο Χατζιδάκι – «Ήξερες ότι υπάρχει κάπου εκεί και έλεγχε τα πάντα»

Bury

Στις 3 Σεπτεμβρίου το νέο, Jeep Wagoneer.

cars

Ο καιρός σήμερα 11/4/2024

cars

Ομάδα ατόμων κατέβασε τρομοκρατημένα αρκουδάκια από δέντρο για μια selfie

cars