CARSNEWS
AUTONEWS

Ετοιμάζουν κρουαζιέρα αποκλειστικά για γυμνιστές

Μια διαφορετικά κρουαζιέρα για όσους αγαπούν τον γυμνισμό ετοιμάζει η Norwegian Cruise Line σε συνεργασία με την ταξιδιωτική εταιρεία γυμνιστών Bare Necessities.

Πρόκειται για τη λεγόμενη «μια 11ήμερη περιπέτεια πίσω στη γυμνότητα» όπως την χαρακτηρίζουν, σύμφωνα με τον Independent. Η κρουαζιέρα, αναμένεται να αναχωρήσει από το Μαϊάμι στις 3 Φεβρουαρίου 2025 και θα πλεύσει σε προορισμούς όπως οι Μπαχάμες, η Αγία Λουκία και το Πουέρτο Ρίκο, καταλήγοντας και πάλι στο λιμάνι του Μαϊάμι στις 14 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, η κρουαζιερόπλοιο Norwegian Pearl είναι έτοιμο να προσφέρει πολλές ακόμη ανέσεις στους ταξιδιώτες του καθώς υπάρχει ανοιχτός χώρος στο κατάστρωμα, 14 εστιατόρια και 14 μπαρ, ένας μεγάλος χώρος με μπουφέ, καζίνο, σπα και αρκετές επιλογές νυχτερινής διασκέδασης.

Εκτός όμως από τις παροχές, όσοι ταξιδέψουν θα πρέπει να σεβαστούν και να τηρήσουν κάποιους κανόνες. Οι επιβάτες θα πρέπει να είναι ντυμένοι κατά τη διάρκεια της υποδοχής και της παρουσίασης του καπετάνιου, όταν θα μπαίνουν στις ειδικές αίθουσες εστίασης, αλλά και κατά τη διάρκεια του ελλιμενισμού στο λιμάνι.

Οι τιμές για την κρουαζιέρα αποκλειστικά για γυμνιστές ξεκινούν από 2.000 δολάρια δηλαδή στα 1.862 ευρώ για μια καμπίνα δύο ατόμων, αλλά φτάνει και πολύ ψηλά, έως τα 33.155 δολάρια (29.590 ευρώ) για μια «σουίτα» τριών ατόμων.

Related Articles

Να κηρυχθούν εκ νέου ένοχοι οι δύο κατηγορούμενοι ζήτησε η εισαγγελέας για τη δολοφονία του Νάσου Κωνσταντίνου

cars

Zagato IsoRivolta GTZ. Ιταλικό design με αμερικανική δύναμη!

cars

Η Porsche γιορτάζει ήδη 100.000 Taycan

cars

O τρελός με την Porsche γελούσε, όταν μαχαίρωνε τέσσερα κοριτσάκια μέσα σε κινηματογράφο

Bury

Οι ΗΠΑ «θα πυροβολήσουν τα πόδια τους», αν απαγορεύσουν το TikTok, εκτίμησε η Κίνα

cars

Εργαζόμενοι «Αττικόν» κατά Καλλιάνου: Δεν τοποθετηθήκαμε από σεβασμό στον πατέρα του – Εκτοξεύει λάσπη και απειλές

Bury

Giulia GTA. Δοκιμή από γνώστες…

cars

«Σε ευχαριστώ Γερμανία» – Σε φορτισμένο κλίμα η ομιλία του Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην Bundestag

cars

Απογοητευμένες οι γυναίκες της Μπλε ομάδας του Survivor με τους άνδρες του παιχνιδιού

Bury