CARSNEWS
AUTONEWS

Ε.Ψυχούλη: Κάνω συζητήσεις τώρα με την ΕΡΤ για εκπομπή – Θα αφορά τις γυναίκες και θα την παρουσιάζουμε με τη Μανίνα Ζουμπουλάκη

Η Ελένη Ψυχούλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Breakfast@star» το πρωί της Τρίτης 04/06 όπου παραχώρησε συνέντευξη στη Μαίρη Αργυριάδου σχολιάζοντας τα νούμερα τηλεθέασεις αλλά και πιθανή συνεργασία με τη Δημόσια Τηλεόραση.

«Η τηλεόραση δεν με στρέσαρε, δεν έβλεπα ποτέ τα νούμερα τηλεθέασης, τα θεωρώ ηλιθιότητα. Στον τομέα μου δεν έπαιζε ρόλο η τηλεθέαση και ποτέ δεν έκανα αυτού του είδους την τηλεόραση. Κάνω συζητήσεις τώρα με την ΕΡΤ για εκπομπή, αλλά δεν θα είναι γαστρονομικό. Θέλω και μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Είναι εκπομπή και θα αφορά τις γυναίκες. Θα είναι εβδομαδιαία εκπομπή και θα την παρουσιάζουμε με τη Μανίνα Ζουμπουλάκη», είπε η ίδια.

Η Ελένη Ψυχούλη έπειτα τόνισε: «Να αγιάσει το στόμα του Γιώργου Παπακώστα που είπε ότι 10 λεπτά μαγειρικής σε εκπομπή δεν φτάνουν. Ο σεφ κακοποιείται σε μια εκπομπή. Οι εκπομπές δεν δίνουν χρόνο ούτε στον μάγειρα να εκφραστεί, ούτε στη συνταγή να εξελιχθεί σωστά».

Related Articles

Πάολα για Μαζωνάκη: Θα τον χαρακτήριζα αλήτη του σαλονιού

cars

Η Mountune περιποιείται τα καυτά Fiesta και Puma.

cars

Survivor: Σάρωσαν στο καραόκε, ισοψήφισαν και θα βρεθούν και του χρόνου στον Άγιο Δομίνικο

Bury

Ο κόσμος επέλεξε “Pulse” για το νέο SUV της Fiat.

cars

Ο Μπάιντεν απέτισε φόρο τιμής στους Αμερικανούς πεσόντες του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου

Bury

Subaru Outback 2.5 adventure. Για όσους γνωρίζουν από περιπέτεια

cars

Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid Q4 – Η κορυφαία έκδοση

cars

Nissan: Κατοχυρώνει νέα ονόματα για τα ηλεκτρικά της

cars

Η VW κατοχύρωσε τρία νέα ονόματα: T-Sport, T-Go και T-Coupe!

cars