CARSNEWS
AUTONEWS

Η γη της ελιάς – Spoiler: Ο Φίλιππος παραμένει εξαφανισμένος και ο Λυκούργος φοβάται για πιθανό γδικιωμό

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του Mega, «Η γη της ελιάς» είδαμε πως: Ο Μάνος προσπαθεί να κρύψει τον εθισμό του, αλλά η οικογένεια έχει αρχίσει να υποψιάζεται τι συμβαίνει. Η Μαργαρίτα αρνείται να συνεργαστεί με την Αμαλία στο ελαιοτριβείo κι εκείνη πεισμώνει ακόμα πιο πολύ. Ο Δημοσθένης υποκρίνεται ότι έχει βρει ερωμένη με σκοπό να προκαλέσει τη ζήλια της Ασπασίας. Η Βασιλική και ο Φίλιππος κάνουν μια κουβέντα σχετικά με τον γάμο τους και η Βασιλική μένει άναυδη με την μεταστροφή του. Η Αρετή προτείνει στην Κούλα να μείνει στο σπίτι της όταν αποφυλακιστεί.

Ο Ορέστης αποφασίζει να φιλοξενήσει την Αλκμήνη μέχρι να ορθοποδήσει. Ο Λυκούργος πιέζει τον Χρήστο να απολύσει την Αριάδνη, αλλά εκείνος δεν δέχεται. Η πολύωρη εξαφάνιση του Φίλιππου αρχίζει να ανησυχεί την οικογένεια.

Η γη της ελιάς: Τι θα δούμε απόψε στην σειρά του Mega

Για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα ο Φίλιππος είναι εξαφανισμένος και οι έρευνες παραμένουν άκαρπες. Η Χάιδω, η Βασιλική και ο Λυκούργος προσπαθούν να δώσουν κουράγιο ο ένας στον άλλον, ενώ οι κακές σκέψεις δεν βγαίνουν από το μυαλό τους. Η Χάιδω αρχίζει να σκέφτεται την πιθανότητα του «γδικιωμού» από την πλευρά του Βαφέα. Ο Στάθης και η Αριάδνη είναι συνέχεια δίπλα στη Βασιλική και προσπαθούν να την καθησυχάσουν, χωρίς όμως να τα καταφέρνουν.

Ο Δημοσθένης με την Ασπασία βρίσκονται δίπλα στην Ειρήνη, η οποία δεν μπορεί να διανοηθεί πως ένα χρόνο μετά το θάνατο του Κίμωνα μπορεί να χάσει έναν ακόμα αδερφό. Όταν πια ξημερώνει, ο Κουράκος οργανώνει ομάδες έρευνας με αστυνομικούς και εθελοντές για να ψάξουν σε όλη τη Μάνη. Μετά από πολλές ώρες, εντοπίζεται το αυτοκίνητο του Φίλιππου σε κατάσταση που προμηνύει αρνητικές εξελίξεις…

Related Articles

WRC 2023

cars

Η Porsche παρουσιάζει νέο σύστημα infotainment.

cars

Η Genesis εμπιστεύεται την Ευρώπη σε ένα πρώην στέλεχος της Audi.

cars

16 ανήλικοι που είχαν «μεταφερθεί διά της βίας» στη Ρωσία επέστρεψαν στα σπίτια τους – Το καλωσόρισμα του Ζελένσκι

Bury

Ford Kuga 1.5 Ecoboost 150 Ps. Ένα SUV για οδήγηση

cars

Χιλιάδες άνθρωποι κινδυνεύουν από τις πλημμύρες που πλήττουν τη νότια Ρωσία

cars

Νέο Peugeot 208 με νέους υβριδικούς κινητήρες και αυτονομία 400+ χιλιόμετρα στην αμιγώς ηλεκτρική έκδοση

cars

Η ABT Sportsline ανεβάζει την απόδοση του Audi RS5

cars

Audi AI:Trail Quattro Concept. Όταν η άσφαλτος τελειώνει…

cars