CARSNEWS
AUTONEWS

Η ιστορία των Φατμέ και άλλα τέσσερα προγράμματα που βλέπουν όλοι στο Ertflix

Τριανταπέντε χρόνια μετά τη διάλυσή τους, η ιστορία των Φατμέ – του μοναδικού ροκ συγκροτήματος με το ανατολίτικο όνομα – αναβιώνει στο Ertflix μέσα από το αφιέρωμα για την 10χρονη πορεία τους. Η παρέα από τη Νέα Σμύρνη για μια δεκαετία πρωταγωνίστησε στη μουσική σκηνή, για να διαλυθεί το 1989, με τον Νίκο Πορτοκάλογλου να ακολουθεί σόλο καριέρα.

Ένα αφιέρωμα που φαίνεται πως έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, αφού το αφιέρωμα στους Φατμέ είναι στην πρώτη πεντάδα των προγραμμάτων της πλατφόρμας της κρατικής τηλεόρασης, που το βλέπουν όλοι. Στις πέντε πρώτες θέσεις συναντάμε ταινίες κατασκοπευτικού ύφους, μίνι σειρές, αλλά και μία ταινία που είχε συγκινήσει το κοινό όταν προβλήθηκε στους κινηματογράφους και δεν είναι άλλη από τις «Απίθανες Ιστορίες».

Ας δούμε παρακάτω τα πέντε προγράμματα στο Ertflix που τα βλέπουν όλη αυτή την περίοδο.

Κατάσκοπος Μεταξύ Φίλων

Μίνι σειρά 6 επεισοδίων, που βασίζεται στο μπεστ σέλερ του Μπεν Μάκινταϊρ. H αληθινή ιστορία των Νίκολας Έλιοτ και Κιμ Φίλμπι, δύο βρετανών κατασκόπων που τους ενώνει μακρά φιλία. Ο Φίλμπι, έχει μείνει στην ιστορία ως ο πιο διαβόητος βρετανός αποστάτης και διπλός πράκτορας της Ρωσίας. Είναι μια ιστορία απόλυτης διπροσωπίας, πίστης, εμπιστοσύνης και προδοσίας. Η βαθιά προσωπική προδοσία του Φίλμπι, που αποκαλύφθηκε στο ζενίθ του Ψυχρού Πολέμου και είχε ως αποτέλεσμα την αφαίμαξη των βρετανικών και αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών.

Πρωταγωνιστούν: Ντέμιαν Λούις, Άννα Μάξουελ Μάρτιν, Άντριαν Έντμοντσον, Στέφεν Κάνκεν, Κάρελ Ρόντεν, Λούσι Άχερστ, Νίκολας Ρόου, Γκέρσουϊν Ούστας Τζούνιορ, Λούσι Ράσελ, Τζένιφερ Μαρσάλα, Στίβεν Έλντερ

Απίθανες Ιστορίες (Big Fish)

Ο Έντουαρντ Μπλουμ, είναι ένας παραμυθάς, που αφηγείται μοναδικές ιστορίες για τη ζωή του ως νεαρός, όταν ταξίδεψε, από μια μικρή πόλη στην Αλαμπάμα, σε όλο τον κόσμο και πάλι πίσω. Τα μυθικά του κατορθώματα, μεταπηδούν από το απολαυστικό στο παραληρηματικό, καθώς πλέκει επικές ιστορίες, με τις οποίες γοητεύει σχεδόν όλους όσους συναντά, εκτός από τον αποξενωμένο γιο του Γουίλ.

Πρωταγωνιστούν: Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Άλμπερτ Φίνεϊ, Τζέσικα Λανγκ, Μπίλι Κράνταπ, Μαριόν Κοτιγιάρ, Ντάνι Ντε Βίτο, Στιβ Μπουσέμι , Έλενα Μπόναμ Κάρτερ

Η Μικρή Τυμπανίστρια

Μίνι σειρά 6 επεισοδίων, βασισμένη στο ομώνυμο λογοτεχνικό αριστούργημα του Τζον Λε Καρέ. Μια παθιασμένη ιστορία αγάπης και ένα βαθιά συναρπαστικό θρίλερ. Τόσο τολμηρό σήμερα, όσο και όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το βιβλίο, απεικονίζει έναν κόσμο, στον οποίο οι γραμμές μεταξύ ήρωα και κακού, μεταξύ αγάπης και μίσους, παραμένουν ρευστές.

Πρωταγωνιστούν: Φλώρενς Πίου, Ντάνιελ Λίτμαν, Μάικλ Μασόνοφ, Κλερ Χόλμαν, Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Αμίρ Χούρι, Λούμπνα Αζαμπάλ

Χάπια, Σφαίρες και 2.000.000 Λίρες

Ο κύριος Χ, πράος, καλοντυμένος και ευγενικός, έχει κάνει μια περιουσία πουλώντας κοκαΐνη και έκσταση, χωρίς να λερώνει τα χέρια του. Τώρα θέλει να αποσυρθεί, όσο ακόμα είναι αρκετά νέος για να απολαύσει τα παράνομα κέρδη του. Αλλά το αφεντικό του εγκλήματος Τζίμι Πράις χρειάζεται μερικές χάρες: Η ναρκομανής κόρη ενός αρχηγού της μαφίας έχει εξαφανιστεί και ο Πράις θέλει να την εντοπίσει. Ο Πράις, θέλει επίσης έναν μεσάζοντα για να αγοράσει ένα τεράστιο φορτίο έκσταση, από έναν κακοποιό που ονομάζεται Ντιουκ. Ακούγεται αρκετά απλό. Αλλά τίποτα δεν είναι ποτέ απλό. Με έναν αποστάτη Σέρβο πολέμαρχο, να μπαίνει στην εξίσωση και ένα πλήθος επικίνδυνων κακοποιών να τον βοηθούν και να τον εμποδίζουν, ο κύριος Χ σύντομα συνειδητοποιεί ότι το να βγει από τη δουλειά με τα ναρκωτικά μπορεί να του κοστίσει τα πάντα. Συμπεριλαμβανομένης της ζωής του.

Πρωταγωνιστούν: Ντάνιελ Κρεγκ, Σιένα Μίλερ, Τομ Χάρντι, Μάικλ Γκάμπον, Τζέιμι Φόρμαν, Σάλι Χόκινς, Τζορτζ Χάρις, Κένεθ Κράνχαμ

Αφιέρωμα ΦΑΤΜΕ

Ένα μουσικό ντοκιμαντέρ για ένα μοναδικό συγκρότημα και ένα ασυνήθιστο reunion. Οι «ΦΑΤΜΕ», με αφορμή τα 40 χρόνια από το πρώτο τους άλμπουμ, ξετυλίγουν όλες τις ιστορίες πίσω από τα τραγούδια τους, τις συνεργασίες τους, την κοινή τους πορεία.

Νίκος Πορτοκάλογλου, Οδυσσέας Τσάκαλος, Μιχάλης Μουστάκης, και Δημήτρης Ντούτσουλης, ξανά μαζί ως «ΦΑΤΜΕ».

Σκηνοθεσία Κωνσταντίνος Μυλωνάς

Related Articles

Ducati. Θεματική έκθεση στο μουσείο της για τα 20 χρόνια από τον πρώτο παγκόσμιο τίτλο του Troy Bayliss

cars

Γνωριμία με το XEV YoYo το επαναστατικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης

cars

H Lady Gaga είναι στα καλύτερα της – Οργιάζουν οι φήμες για αρραβώνα

cars

Missing Alert: Εξαφανίστηκε 59χρονος στην Καλλιθέα

cars

Επόμενος σταθμός το Βιετνάμ για τον Πούτιν – Ανησυχία στη Δύση μετά το ταξίδι στη Βόρεια Κορέα

Απλησίαστες οι ξαπλώστρες στην Αττική – Πόσο κοστίζει μια μίνι απόδραση στις οργανωμένες παραλίες

Bury

Bugatti Chiron Profilée – Η Chiron που ποτέ δεν έγινε…

cars

Γ.Γ. Έρευνας και Καινοτομίας: Νέα δράση για τη συνεργασία μεταξύ ερευνητικών οργανισμών και επιχειρήσεων

Bury

Η Ρεάλ σχεδιάζει νέα εμφάνιση λόγω Μπαπέ

cars