CARSNEWS
AUTONEWS

H Lady Gaga είναι στα καλύτερα της – Οργιάζουν οι φήμες για αρραβώνα

Φήμες περί αρραβώνων ξεσήκωσαν φωτογραφίες που δείχνουν την Lady Gaga να φορά ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι στο δάχτυλό της στο Λος ‘Αντζελες.

Η σούπερ σταρ της pop έδειχνε κομψή ντυμένη στα μαύρα, έχοντας μία καφέ τσάντα Bottega Veneta στο ώμο της και φορώντας μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου σύμφωνα με φωτογραφίες που εξασφάλισε το Page Six.

Σημειώνεται ότι από τον Δεκέμβριο του 2019, η πρωταγωνίστρια του «House Of Gucci» βγαίνει με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Parker Group Μίχαελ Πολάνσκι (Michael Polansky), κρατώντας ωστόσο τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της  δημοσιότητας σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σε συνέντευξή της τον Νοέμβριο του 2021 στο «Hollywood Reporter» είχε δηλώσει ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι «ολόκληρη η ζωή της». 

Στο παρελθόν ήταν αρραβωνιασμένη με τον πρωταγωνιστή του «Chicago Fire», Τέιλορ Κίνεϊ (Taylor Kinney) και τον ατζέντη Κρίστιαν Καρίνο (Christian Carino).

Αυτή τη στιγμή προετοιμάζεται για το σόου της στο Λας Βέγκας με τίτλο «Lady Gaga Jazz & Piano» που θα πραγματοποιηθεί από τις 19 Ιουνίου έως τις 6 Ιουλίου στη σκηνή του Park MGM

Related Articles

Kymco Noodoe. Mε σημαντικό όφελος

cars

Audi Q4 e-tron & Q4 Sportback e-tron. Διαθέσιμα και στη χώρα μας από 44900 Ευρώ

cars

Το νέο κέντρο εκπαίδευσης της BMW

cars

Νίκη σαν… ήττα για τον Ολυμπιακό – Μεντιλίμπαρ και Ρέτσος έκαναν «δώρο» στη Φενέρ

cars

Hyundai i10 N Line. Διαθέσιμο από 14790

cars

Ψηλό, χαμηλό ή ενδιάμεσο!!!

cars

Η Cupra θέλει κι άλλο ηλεκτρικό μοντέλο, μικρότερο του El Born.

cars

Αυτό είναι το ταχύτερο πέρασμα στην ιστορία των Top Fuel: 0-544 km/h σε 3,659 sec!

cars

Πρωτομαγιά 2024: Τι ισχύει για όσους εργαστούν

cars