CARSNEWS
AUTONEWS

Η νέα Rolls-Royce Ghost θα επαναπροσδιορίσει την ποιότητα κύλισης!

Η Rolls-Royce συνεχίζει την καμπάνια teasers που θα μας οδηγήσει αναπόφευκτα στην επίσημη παρουσίαση της δεύτερης γενιάς της Ghost, στρέφοντας τον προβολέα στις εκτενείς αναβαθμίσεις που έχουν γίνει στο πλαίσιο του επερχόμενου μοντέλου αλλά και σε ένα καινοτόμο σύστημα ανάρτησης που υπόσχεται “μία ακόμα πιο σταθερή και αβίαστη κύλιση”.

Η εξέλιξη του “Planar” διήρκεσε 3 ολόκληρα χρόνια και το ίδιο το σύστημα περιλαμβάνει ένα αμορτισέρ στο άνω ψαλίδι της εμπρός ανάρτησης, τοποθετημένο μπροστά από την κύρια διάταξη. Νέο είναι και το “Flagbearer” που χρησιμοποιεί κάμερες για να διαβάσει τον δρόμο μπροστά και να προετοιμάσει την ανάρτηση ενώ το “Satellite Aided Transmission” χρησιμοποιεί δεδομένα από το σύστημα πλοήγησης για να προεπιλέξει την ιδανική σχέση στο κιβώτιο για την στροφή που έρχεται. Όλα αυτά, συνθέτουν την τελευταία εκδοχή του “Magic Carpet Ride” που υπόσχεται να επαναπροσδιορίσει την ποιότητα κύλισης όπως πρέπει να κάνει μία Rolls-Royce.

Πριν κλείσουμε, αξίζει να σημειώσουμε ότι η νέα Ghost θα αλλάξει αρχιτεκτονική για να βασιστεί στην τελευταία εκδοχή της αλουμινένιας πλατφόρμας της αγγλικής μάρκας ενώ όπως ανακοινώθηκε, θα εφοδιάζεται τόσο με σύστημα τετρακίνησης όσο και με ένα σύστημα παθητικής τετραδιεύθυνσης. Η μοναδική… σταθερά, εκτός από το Spirit of Ecstacy και τις ομπρέλλες φυσικά, αναμένεται να είναι ο twin-turbo V12 των 6,75 λίτρων που θα προσφέρει αβίαστα πάνω από 560 ίππους και 900 Nm ροπής.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Στο λιμάνι της Σούδας η θαλαμηγός MBRACE του θρύλου του NBA, Μάικλ Τζόρνταν

Συντάξεις Οκτωβρίου 2024: Πότε θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους οι δικαιούχοι

deleted-w9i2FI7l

Ένα ολοκληρωμένο project βελτίωσης της Urus

cars

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 69χρονος κτηνοτρόφος στο Ρέθυμνο: Η βεντέτα για τα κτήματα και ο «σασμός» που δεν έγινε ποτέ

cars

Έδιναν αλκοόλ σε ανήλικους – Συνελήφθησαν 4 άτομα στη Σητεία

Bury

Νέα Δημοκρατία για Κασσελάκη: «Οι πολίτες έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν, όλα όσα ξέρουν και για τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς»

cars

Αποκλειστικά εξηλεκτρισμένη η επόμενη M5, με έως και 1.000 άλογα!

cars

Αιμιλία Υψηλάντη: Δεν υπάρχει κάποιος λόγος να κάνω έναν γάμο, είναι ένας ξεπερασμένος θεσμός

cars

Ford. Με ειδικό φίλτρο αέρα ενάντια στις αλλεργίες και τα μικρόβια

cars