CARSNEWS
AUTONEWS

Η σεναριογράφος του «Σασμού» μιλά για το φινάλε της σειράς που καθήλωσε 3 χρόνια τους τηλεθεατές

«Ο Μαθιός θυσιάστηκε. Έγινε ήρωας. Εάν ο Μαθιός δεν πέθαινε, δε θα γινόταν σασμός. Δε θα γινόταν ειρήνη». Η Εμμανουέλα Αλεξίου, η σεναριογράφος του «Σασμού», άνοιξε τα χαρτιά της στην εκπομπή της «Super Κατερίνας» για τη σειρά που καθήλωσε 3 χρόνια τους τηλεθεατές.

Λίγο πριν από το μεγάλο φινάλε, με διπλό επεισόδιο τη Δευτέρα στις 21:00, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και έδωσε spoiler!

Για το Σασμό: «Τελειώνει στην ακμή του».

Για τον Μαθιό: «Οι τηλεθεατές αγάπησαν το Σασμό πάρα πάρα πολύ. Αγάπησαν μία σειρά στην οποία, στο 10ο επεισόδιο του α’ κύκλου, ο Μαθιός σκοτώνει έναν πρωταγωνιστή, τον Στεφανή, στο 70ο επεισόδιο σκοτώνεται ένας λατρεμένος ήρωας, ο Πέτρος, πολύ πολύ αγαπητός και πολύ άδικα και στο φινάλε σκοτώνεται και ο Άγγελος. Πρόκειται για μια σύγχρονη τραγωδία. Δεν είναι δυνατόν στο τέλος, όλοι χαρούμενοι, να κάνουμε γλέντια, γάμους και να μην έχει υπάρχει απώλεια… Ο Μαθιός θυσιάστηκε. Έγινε ήρωας. Εάν ο Μαθιός δεν πέθαινε, δε θα γινόταν σασμός. Δε θα γινόταν ειρήνη».

Για την Καλλιόπη και τον Αστέρη: «Η Καλλιόπη χάνει το παιδί της, ο Αστέρης χάνει τον αδελφό του. Πέφτει στην πλάτη του Αστέρη να αποφασίσει (για το εάν θα χυθεί άλλο αίμα)».

Για το φινάλε: «Αυτό που βλέπουμε και στο δραματικό κομμάτι αλλά και στο happy end της σειράς είναι το εθιμοτυπικό της Κρήτης … Επίσης έχουμε καλλιτεχνικές εκπλήξεις. Γιατί στο φινάλε, στο τελευταίο επεισόδιο, έχουμε κάποιες τραγουδιστικές παρουσίες που δεν τις περιμένει ο τηλεθεατής».

Για τον Αστέρη και την Αργυρώ: «Θα δικαιώσουμε τον Αστέρη και την Αργυρώ στο φινάλε. Τι περιμένει ο τηλεθεατής 3 χρόνια; Να παντρευτούν! Εκτός από αυτή τη δικαίωση που περιμένουν οι τηλεθεατές, υπάρχει και κάτι άλλο πολύ καλό που θα συμβεί στον Αστέρη και την Αργυρώ».

Για τη σχέση της με τη σειρά: «Αγάπησα πάρα πολύ αυτή τη σειρά».

Για το Σασμό: «Αυτή η σειρά, εάν έγινε σειρά φαινόμενο κι εάν αγαπήθηκε πάρα πολύ, είναι γιατί αγαπήθηκε , κατ’ αρχάς, από εκείνους που τη δημιούργησαν».

Related Articles

Νομοσχέδιο για τη δημόσια υγεία και το ΕΣΥ: Οι αλλαγές για τους γιατρούς – Τι προβλέπει για ιδιωτικά ιατρεία, εμβολιασμούς

Bury

Η Skoda πατεντάρει την έξυπνη, φωτιζόμενη ζώνη ασφαλείας.

cars

Dacia Sandero Stepway 1.0TCe 100PS LPG. Έχει τα πάντα και συμφέρει

cars

Opel Crossland X. Διαθέσιμο με εξάρι αυτόματο κιβώτιο

cars

Έρχεται το μοναδικό αφιέρωμα της Λυρικής στον Μανώλη Καλομοίρη

Bury

Ο άνθρωπος που πέρασε μέσα από ρακέτα του τένις

cars

Τρομακτική σκηνή: Οδηγός μηχανής εκσφενδονίστηκε 7.5 μέτρα στον αέρα μετά από σύγκρουση

Bury

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μηνύει τη δικηγόρο του Μάνου Δασκαλάκη – «Όχι, κυρία μου, δεν έχω να ακούσω τίποτα»

cars

Hennessey Bronco VelociRaptor 400. Αγριεμένο!

cars