CARSNEWS
AUTONEWS

Η σύζυγος και η κόρη του Αντώνη Νικοπολίδη σε κοινή έξοδο

Ο Αντώνης Νικοπολίδης και η σύζυγός του, Βάσω Στασινού, έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: τον Γιάννη, τη Μαριτίνα και τον Γιώργο. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1995 στον Ιερό Ναό Άγιου Νικολάου στον Πειραιά.

«Η στήριξη της οικογένειας είναι σημαντική. Το να βρεις τον άνθρωπό σου, να μπορείς να επικοινωνείς μαζί του, να αισθάνεσαι ασφαλής και χαρούμενος. Δεν ζηλεύαμε, γιατί εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον. Δεν δημιουργούσαμε ανασφάλεια ο ένας στον άλλον. Η σχέση μας πέρασε δοκιμασίες αλλά το βαθύτερο είναι η αγάπη, η εκτίμηση και ο σεβασμός για τον άλλον. Το 2011 που “κρέμασα” τα παπούτσια μου, είχαμε εντάσεις στον γάμο μας και βασικός υπεύθυνος ήμουν εγώ. Μπορεί να πέρασα και κάποιου είδους κατάθλιψη, έπρεπε να ξαναβρώ έναν στόχο στη ζωή μου και τον βρήκα» δήλωσε ο Αντώνης Νικοπολίδης σε συνέντευξη που είχε δώσει στον Κώστα Τσουρό.

Η Βάσω Στασινού λοιπόν έκανε πρόσφατα μια κοινή έξοδο με την 17χρονη κόρη της, Μαριτίνα, όπου παρακολούθησαν την φιλανθρωπική επίδειξη μόδας «Hautes Grecians» που έγινε στις ιστορικές εγκαταστάσεις ατμοηλεκτρικού σταθμού Νέου Φαλήρου της ΔΕΗ.

Η νεαρή κοπέλα, η οποία ασχολείται με τον στίβο, επέλεξε ένα γαλάζιο στράπλες φόρεμα, ενώ η μητέρα της ένα μακρύ κόκκινο φόρεμα.

Δείτε την κοινή φωτογραφία τους στο Instagram.

Related Articles

Σκύρος: Το νησί των μύθων και των παραδόσεων

Missing Alert: Εξαφανίστηκε 59χρονος στην Καλλιθέα

cars

Η νέα Porsche 911 GT3 αρχίζει να παίρνει μορφή…

cars

Caterham Cars: Επιμένουν σκληροπυρηνικά (Video)

cars

Το ηλεκτρικό Ford F-150 είναι η νέα πραγματικότητα!

cars

Formula 1: Νικητής και στην Ουγγαρία ο ασταμάτητος Φερστάπεν

cars

Η Volkswagen επιλέγει το “GTX” για τα… καυτά ηλεκτρικά της!

cars

12 tips για να μακρύνουν γρήγορα τα μαλλιά σας

cars

Nissan Armada. Θηριώδες

cars