CARSNEWS
AUTONEWS

Η Τζένιφερ Λόπεζ ανέβασε τραγούδι-μπηχτή προς τον Μπεν Άφλεκ – Απίθανο το ενδεχόμενο να τα ξαναβρούν

Το ενδεχόμενο να τα βρουν ξανά η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ μοιάζει σχεδόν απίθανο, όπως αναφέρει δημοσίευμα τoυ «Page Six». Η διάσημη τραγουδίστρια είναι «πληγωμένη» από την κατάσταση με τον σύζυγό της, ενώ το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να προσφέρει «υγεία, ευτυχία και χαρά» στην οικογένειά της.

Jennifer Lopez and Ben Affleck’s chance of reconciling romance seems ‘slim’ amid looming divorce: source https://t.co/3QINald0JW pic.twitter.com/NantWdeOqZ

— Page Six (@PageSix) July 8, 2024

Την ίδια ώρα η Τζένιφερ Λόπεζ δημοσίευσε ένα βίντεο στο προφίλ της στο Instagram που πολλοί το θεώρησαν ως μπηχτή στον Μπεν Άφλεκ. Η 54χρονησταρ μοιράστηκε στο Instagram το βίντεο κλιπ του «Cambia el Paso» του 2021, ένα τραγούδι που μιλά για το πώς παίρνεις τον έλεγχο και αλλάζεις τις συνθήκες.

Ένας από τους στίχους του τραγουδιού που είναι στα ισπανικά αναφέρει: «Η ζωή της είναι καλύτερη τώρα χωρίς αυτόν. Δεν χρειάζεται κανέναν για να είναι καλά. Δεν αποτυγχάνει, δεν αποτυγχάνει. Δεν του αξίζει να την έχει στην αγκαλιά του».

Το ζευγάρι είναι στα πρόθυρα του διαζυγίου και φέρεται να πουλά έργα τέχνης από το εσωτερικό της έπαυλής τους, αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μπελ-Ερ της Καλιφόρνια. H Tζένφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ έχουν να εμφανιστούν δημόσια μαζί από τις 2 Ιουνίου, όταν αντάλλαξαν ένα αμήχανο φιλί στο μάγουλο στον αγώνα μπάσκετ του γιου του ηθοποιού στο Λος Άντζελες.

Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ θα ανακοινώσουν σύντομα το διαζύγιό τους και σχεδιάζουν να το κάνουν μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα. Το ζευγάρι χώρισε για πρώτη φορά το 2004, επανασυνδέθηκε τον Απρίλιο του 2021 και παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας τον Ιούλιο του 2022. 

Related Articles

«Καμπανάκι» Μαγιορκίνη για δάγκειο πυρετό: Θέμα χρόνου η εμφάνισή του στην Ελλάδα

Bury

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον άνδρα που βρέθηκε τεμαχισμένος στα Άνω Λιόσια – «Δεν είχα χρήματα να τον θάψω» λέει ο γιος του

cars

Η Ολυμπία Οδός συμμετέχει στην Εβδομάδα Ασφάλειας των Παραχωρήσεων VINCI

cars

Mazda. Τί είναι το G-Vectoring Control Plus;

cars

Απεβίωσε ο θρύλος της αμερικάνικης κωμωδίας Μπομπ Νιούχαρτ

cars

Νέο Renault Captur. Με πληθώρα επιλογών

cars

ΑΕΚ: Φιλική νίκη με 3άρα επί της Μπέρσχοτ

cars

Φυσικά χωράει ένας V8 στο Mini λέει η Powerflex

cars

Κικίλιας: «Φέτος είχαμε πολύ περισσότερες πυρκαγιές, αλλά πολύ λιγότερες καμένες εκτάσεις»

deleted-w9i2FI7l