CARSNEWS
AUTONEWS

Η Alfa Romeo ακυρώνει τα πλάνα για τις νέες GTV και 8C;

Απ’ ότι φαίνεται, για άλλη μία φορά το μεσοπρόθεσμο πλάνο που ανακοινώθηκε από την Alfa Romeo ως χάρτης για την επόμενη 5-ετία αναπροσαρμόζεται προς το χειρότερο καθώς ο επικεφαλής της Fiat Chrysler Automobiles, Mike Manley, έκανε λόγο για “σημαντική μείωση” στην μελλοντική γκάμα, με “αντίστοιχη μείωση στα έξοδα”. Χωρίς να έχουμε στη διάθεση μας περισσότερες λεπτομέρειες, η λογική λέει ότι η Alfa Romeo θα περιοριστεί στα 4 μελλοντικά μοντέλα: τους αντικαταστάτες των Giulia και Stelvio, την Tonale και ένα μικρότερο SUV-crossover που έχουν μεγαλύτερο βάρος αναφορικά με τον όγκο πωλήσεων.

Αυτό σημαίνει ότι οι κορυφαίες GTV και 8C που αποτελούσαν μέρος του 5-ετούς πλάνου της Alfa Romeo είτε μπήκαν στο συρτάρι μόνιμα είτε θα καθυστερήσουν και θα τις ξαναδούμε στον χάρτη της εταιρίας για την επόμενη 5-ετία. Η αλήθεια είναι ότι η είδηση δεν προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη δεδομένων των αλλαγών που θα συντελεστούν στο προσεχές μέλλον με την συγχώνευση της Fiat-Chrysler με το PSA Group.

Το τρέχον πλάνο της Alfa Romeo είχε εκπονηθεί κάτω από την ηγεσία του Sergio Marchionne ο οποίος όμως έφυγε από την ζωή τον προηγούμενο χρόνο. Έκτοτε, ο Manley έχει φροντίσει να εκλογικεύσει λίγο τα σχέδια έπειτα από τις απώλειες που παρουσίασε τόσο η Alfa Romeo όσο και η FCA στην Ευρώπη γενικότερα. Τώρα, μπαίνει στο κάδρο και ο Carlos Tavares που θα αναλάβει τα ηνία του group που θα προκύψει από την συγχώνευση. Ο Tavares είναι ένας εξαιρετικός CEO αλλά φημίζεται για τον “εξορθολογισμό” των εξόδων μέσω περικοπών ώστε να επαναφέρει την όποια εταιρία στον σωστό δρόμο.

Related Articles

Σερβία – Αγγλία 0-1: Καθάρισε ο Μπέλιγχαμ για τα Λιοντάρια

cars

Κινείται νομικά για τις συκοφαντικές επιθέσεις στον Φώτη Ιωαννίδη η ΠΑΕ Παναθηναϊκός

cars

Η Μαδρίτη θα επιδιώξει να παρατείνει περικοπή του ΦΠΑ σε βασικά τρόφιμα

Bury

Τι σηματοδοτεί για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ η καταδίκη του Τραμπ

Bury

Η Tesla επιλέγει τη Γερμανία για το επόμενο εργοστάσιο της.

cars

Legende Automobiles Turbo 3. Θηριώδης εξέλιξη!

cars

Mercedes – Μισός αιώνας 24ωρης υποστήριξης «Service 24h»

cars

Η νέα γενιά Ford Puma είναι διαθέσιμη σε τέσσερις εκδόσεις

cars

Porsche Taycan 4S. Η γκάμα μεγαλώνει με μία πιο προσιτή έκδοση.

cars