CARSNEWS
AUTONEWS

Η Land Rover εξαγόρασε την Bowler.

Η Bowler είναι μία εταιρία που εξειδικεύεται στην (εξαιρετικά περιορισμένη) παραγωγή ακραίων εκδόσεων off-road οχημάτων και αγωνιστικών για rally-raid διοργανώσεις αλλά πάνω απ’ όλα, είναι μία εταιρία που εξειδικεύεται στην βελτίωση/αναβάθμιση μοντέλων της Land Rover. Τώρα, έχει την ευκαιρία να δουλέψει πιο στενά από ποτέ με την αγγλική εταιρία καθώς η Land Rover την εξαγόρασε έναντι αδιευκρίνιστου ποσού και θα την εντάξει στο λεγόμενο Special Vehicle Operations Division.

Αυτό δεν σημαίνει ότι η Land Rover θα αλλοτριώσει την Bowler. Φυσικά δεν υπάρχει κανένα πλάνο που προβλέπει την αντικατάσταση των “SVR” εκδόσεων με αντίστοιχες “Bowler” αλλά απ’ ότι φαίνεται, η Bowler θα τοποθετηθεί στο πλευρό του SVO και δεν αποκλείεται η Land Rover να λανσάρει ειδικές, “Bowler” εκδόσεις μοντέλων της με διαφορετικό χαρακτήρα από τις SVR. Και αν αναρωτιέσαι τι έχει να κερδίσει από αυτή την εξαγορά η Land Rover, η απάντηση εντοπίζεται στην τεχνολογία και την τεχνογνωσία που έχει αναπτύξει η Bowler σε τεχνικές παραγωγής περιορισμένων αριθμών, στην εξέλιξη αξιοζήλευτων off-road χαρακτηριστικών και στην κατασκευή αξιόπιστων και ανθεκτικών εξαρτημάτων που είναι ικανά να αντεπεξέλθουν ακόμα και στις πλέον αντίξοες συνθήκες .

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι η Bowler θα συνεχίσει να λειτουργεί από τις εγκαταστάσεις της στο Belper και δεν θα μετακομίσει στα κεντρικά της SVO στο Coventry.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Nissan Hyper Tourer concept: Το μέλλον της premium κινητικότητας

cars

Ζωή από τον θάνατό της «χάρισε» μία 53χρονη δικηγόρος από την Πάτρα

Bury

Αυλαία για -τουλάχιστον- 10 σειρές: Αέρας ανανέωσης στον προγραμματισμό των καναλιών

cars

Tα νέα Honda Jazz e:HEV και Jazz Crosstar στην Ελλάδα

cars

Formula 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Μαξ Φεστάπεν για 3η συνεχόμενη χρονιά

cars

«Κίνδυνος κλιμάκωσης» – Το Βερολίνο καλεί τους Γερμανούς να φύγουν από το Ιράν

Bury

Η Brabus μετατρέπει την G-Class σε ένα pick-up 800 ίππων!

cars

BMW X1 xDrive 25e. Στο «ρεύμα» της εποχής

cars

Η επίθεση χωρίς προηγούμενο του Ιράν στο Ισραήλ κι ο λόγος που έγινε με drones και πυραύλους

Bury