CARSNEWS
F1 & RACES

Η Mercedes συνεχίζει το μπαράζ αναβαθμίσεων και τρομάζει τον ανταγωνισμό

Η γερμανική ομάδα της Formula 1 βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική φόρμα και ετοιμάζει νέες βελτιώσεις στην W15 για τους επόμενους αγώνες.

Ποιος να το περίμενε μετά την πρεμιέρα στο Grand Prix Μπαχρέιν πως θα φτάσουμε στο μέσον της φετινής σεζόν της Formula 1 και η Mercedes-AMG θα μετράει δύο συνεχόμενες νίκες. Ο Λιούις Χάμιλτον ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής στο Grand Prix Μ. Βρετανίας κατακτώντας την 104η νίκη στην καριέρα του.

Στο Σίλβερστον η W15 E-Performance στα χέρια του 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή ήταν ένα από τα γρηγορότερα μονοθέσια στην πίστα και για πρώτη φορά κέρδισε τις Red Bull RB20 και McLaren MCL38 στα ίσα. Αυτό είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς στη γερμανική ομάδα και των αναβαθμίσεων στους τελευταίους αγώνες.

104 pic.twitter.com/JeJufz9hG7

— Lewis Hamilton (@LewisHamilton) July 8, 2024

Ο επικεφαλής της Mercedes-AMG F1, Τότο Βολφ, αποκάλυψε πως η ομάδα του δεν σταματάει εδώ και θα συνεχίσει να εξελίσσει το μονοθέσιό της: «Βρίσκουμε συνεχώς απόδοση, βάζουμε νέα εξαρτήματα στο μονοθέσιο και αυτό μεταφράζεται σε χρόνο στην πίστα. Αυτό δεν συνέβαινε τα τελευταία δύο χρόνια. Έχουμε ακόμα πολλά να δείξουμε από πλευράς απόδοσης. Θα έχουμε νέες αναβαθμίσεις σε Ουγγαρία και Βέλγιο. Από την άλλη όμως δεν πρέπει να δημιουργήσουμε αυταπάτες».

Traditions. Our second win of the season means a second plaque on the Brackley factory sign 🏆🏆 pic.twitter.com/f3H7sPX0BT

— Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team (@MercedesAMGF1) July 8, 2024

Επιπλέον μίλησε για τους τελευταίους αγώνες και τη μικρή διαφορά από την κορυφή. Ο Βολφ μάλιστα ήταν έκπληκτος που το αποτέλεσμα στο Σίλβερστον ήρθε δίχως ατυχία ή συμβάν αντίπαλης ομάδας: «Στην Αυστρία δεν ήμασταν μακριά από την κορυφή. Αν δούμε τη διαφορά πριν έχουν την επαφή οι Φερστάπεν και Νόρις, χάναμε δύο δέκατα του δευτερολέπτου στο γύρο. Αυτή ήταν η μικρότερη διαφορά που είχαμε από την κορυφή μετά από πολύ καιρό. Ήταν επίσης σε μία πίστα που δεν μας έχει ευνοήσει στο παρελθόν. Αυτό μας έδωσε μερικά σημάδια πως τα πράγματα θα γίνουν από εδώ και πέρα καλύτερα. Ειλικρινά δεν πιστεύαμε πως θα κερδίζαμε στο Σίλβερστον γιατί δεν είχαμε τίποτα καινούργιο στο μονοθέσιο. Περιμένουμε νέα εξαρτήματα στη Βουδαπέστη και στο Σπα».

LH and the #BritishGP trophy. Name a more iconic duo. We’ll wait 🏆😉 pic.twitter.com/lySdCXc5za

— Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team (@MercedesAMGF1) July 8, 2024

Φωτογραφίες: Mercedes media

Related Articles

Οι πλουσιότεροι των πλουσίων στον γαλαξία της F1!

cars

Piastri “much more comfortable” at new circuits than at start of rookie season

cars

Formula 1 – Alonso: «Το 2024 θα είναι ακόμα καλύτερο για την Aston Martin»

cars

Σάινθ και Ferrari έμειναν στην κορυφή, παραμένουν οι μπελάδες για τη Red Bull στο GP Σιγκαπούρης

cars

Motor Racing Istanbul Park circuit gets new operators to bring back F1, media report

cars

New update from Red Bull in Formula 1 leads changes in the Japanese Grand Prix.

cars

Αυτό είναι το τελευταίο μονοθέσιο του Χάμιλτον στην Mercedes-AMG F1 (vid)

cars

Επίσημο: Στη Renault o Fernando Alonso

cars

F1: Νέο πολυετές συμβόλαιο του Norris με τη McLaren

cars