Fernando Alonso

Την πεποίθησή του πως η Aston Martin F1 μπορεί να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1, εξέφρασε ο Fernando Alonso.

O αειθαλής Ισπανός ήταν το 2023 ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της σεζόν. Με τους “πράσινους” να αιφνιδιάζουν άπαντες στο ξεκίνημα της χρονιάς, όταν η AMR23 ήταν το δεύτερο ταχύτερο μονοθέσιο, πίσω μόνο από τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Red Bull Racing.

-

Στην πορεία της σεζόν η Aston Martin δεν είχε ρυθμό εξέλιξης ανάλογο των άμεσων ανταγωνιστών της και καθώς ο Lance Stroll δεν μπορούσε να συνεισφέρει ανάλογα βαθμολογικά, έπεσε πέμπτη στη βαθμολογία των κατασκευαστών.

Όμως ενόψει 2024, ο Alonso προειδοποίησε τον ανταγωνισμό: «Όλοι στην ομάδα δουλεύουν στο 100% των δυνατοτήτων τους. Το 2023 ήταν μια καταπληκτική χρονιά και το 2024 θα είναι ακόμη καλύτερη για την Aston Martin. Στο εργοστάσιο είμαστε υπερ-συγκεντρωμένοι. Αυτό σημαίνει πως είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Τώρα που είμαστε ενωμένοι, στέλνουμε το μήνυμά μας σε όλους πως είμαστε εδώ να δουλέψουμε 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα ώστε να είμαστε έτοιμοι για τη νέα χρονιά».