CARSNEWS
AUTONEWS

Η Yokohama απέκτησε την Trelleborg

Η Yokohama Rubber Co., Ltd., ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της εξαγοράς όλων των υφιστάμενων μετοχών της Trelleborg Wheel Systems Holding AB (εφεξής TWS), μιας εταιρείας που ειδικεύεται στην κατασκευή και πώληση ελαστικών εκτός δρόμου (OHT) για γεωργικά και βιομηχανικά μηχανήματα, από την Trelleborg AB, σύμφωνα με προηγούμενη επίσημη ανακοίνωση στις 25 Μαρτίου 2022. Από το δεύτερο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2023, οι ενοποιημένοι ισολογισμοί της Yokohama Rubber θα περιλαμβάνουν την TWS, με τον εκτιμώμενο αντίκτυπο της αυτή τη στιγμή να βρίσκεται υπό εξέταση.

Η εξαγορά της TWS αποτελεί μέρος των στρατηγικών πρωτοβουλιών της Yokohama Rubber για την επέκταση των δραστηριοτήτων της στον τομέα OHT, ο οποίος τοποθετείται ως μελλοντικός μοχλός ανάπτυξης στις επιχειρηματικές δραστηριότητες της εμπορίας ελαστικών, στο πλαίσιο του Yokohama Transformation 2023 (YX2023), του μεσοπρόθεσμου σχεδίου ανάπτυξης της εταιρείας.

Η Yokohama πιστεύει ότι, μεταξύ των ελαστικών για επαγγελματικά οχήματα, η δραστηριότητα OHT μπορεί να εξασφαλίσει σταθερά υψηλά κέρδη.

Η συγκεκριμένη εξαγορά θα φέρει στην Yokohama τα ελαστικά επιβατικών οχημάτων και αυτά των επαγγελματικών οχημάτων σε ένα μίγμα πωλήσεων σύμφωνο με την παγκόσμια αναλογία 1:1 της αγοράς ελαστικών, από την τρέχουσα αναλογία 2:1 που σταθμίζεται προς τα επιβατικά ελαστικά. Επιπλέον, αυτή η εξαγορά θα οδηγήσει σε περαιτέρω ανάπτυξη της επιχείρησης OHT της Yokohama μέσω συνεργειών που δημιουργούνται από τις συνδυασμένες δυνάμεις και των δύο εταιρειών σε όλους τους τομείς, από την ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών έως την κατασκευή, τις πωλήσεις, τον ποιοτικό έλεγχο και τη βιωσιμότητα.

Related Articles

Διέρρευσε η νέα BMW M3 CS

cars

Kymco ΜΧU 700i EX EPS 4X4. Παντός εδάφους

cars

Μπλίνκεν: Μια χερσαία επίθεση στη Ράφα κινδυνεύει να απομονώσει περαιτέρω το Ισραήλ σε όλο τον κόσμο

cars

Volvo. Παγκόσμια πρωτιά Advanced Air Cleaner για τον αέρα του εσωτερικού των αυτοκινήτων της

cars

Το Dune Taxi της BMW εμφανίστηκε από το πουθενά.

cars

Infiniti QX60 Monograph. Προάγγελος της νέας γενιάς.

cars

Λοβέρδος: «Κάθε μέρα προσέρχονται σε μας στελέχη και μέλη της ΝΔ»

cars

Αυτά είναι τα 20 οχήματα που δώρισε η “Παπαστράτος” στην Πυροσβεστική Υπηρεσία

cars

David Brown Mini Remastered Oselli Edition. Καυτό και… πανάκριβο!

cars