CARSNEWS
AUTONEWS

Θρίλερ με τη δολοφονία 63χρονης στη Χαλκίδα: «Πήγαν κατευθείαν στο σημείο που είχε τα λεφτά» – «Οι μαχαιριές δείχνουν μένος»

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος μιας 62χρονης γυναίκας στη Χαλκίδα, όπου εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, όταν αρχικά αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια και τελικά αποδείχθηκε δολοφονία.

Με πέντε μαχαιριές στον αυχένα κόπηκε το νήμα της ζωής της 62χρονης, χωρίς στο σπίτι να έχουν βρεθεί ίχνη παραβίασης. Έλειπαν τα χρήματα που είχε η ανήμπορη γυναίκα και για τα οποία γνώριζαν ελάχιστοι.

Η κόρη της παραθέτει στο Live News τα γεγονότα με τη σειρά και οι αστυνομικοί συνεχίζουν τη μεγάλη έρευνα, για το έγκλημα που αποκαλύφθηκε και έχει συνταράξει τη Χαλκίδα.

Στενοί συγγενείς της γυναίκας χαρακτηρίζουν το έγκλημα στο Live News περίεργο. Στο μυαλό τους από χθες, βρίσκονται οι ίδιες σκέψεις.

«Ότι είναι λίγο περίεργο είναι. Μπήκαν μέσα στο σπίτι και πήγαν ακριβώς εκεί που είχε τα λεφτά. Αυτό είναι λίγο περίεργο, δεν είναι;», είπε ξάδερφος του θύματος.

Όπως λέει η κόρη της 63χρονης, ο θάνατος της μητέρας της σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή. Εκείνο το πρωινό όταν ξεκίνησε για τη δουλειά της, τίποτα όπως αναφέρει δεν έδειχνε τα όσα επρόκειτο να ακολουθήσουν.

«Δεν έχουμε βρει σημάδια παραβίασης στο σπίτι και τις πόρτες. Μέναμε οι δύο μας εκεί και κλειδιά πέρα από εμένα, είχε μόνο μια γυναίκα που τη βοηθούσε γιατί είχε κάποια προβλήματα υγείας. Έχει δώσει κατάθεση αλλά ούτε αυτή δεν ξέρει κάτι. Και για τα χρήματα γνωρίζαμε μόνο η μητέρα μου και εγώ. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, ούτε κάποια αντιπαράθεση υπήρχε», δήλωσε η κόρη του θύματος στο Live News.

Από τα λόγια της κόρης της, προκύπτει ότι το έγκλημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της περασμένης Παρασκευής. Από το διάστημα που εκείνη έφυγε για τη δουλειά, μέχρι την ώρα που μπήκε στο σπίτι η οικιακή βοηθός.

«Μια φίλη τη βρήκε νεκρή. Εγώ όταν την είδα κατάλαβα ότι δεν ήταν πέσιμο γιατί είδα πως είχε πεταχτεί το αίμα», συμπλήρωσε η κόρη του θύματος.

Ποιος και γιατί όμως είχε λόγους να σκοτώσει μια ανήμπορη και φιλήσυχη γυναίκα στο σπίτι της; Πώς εξηγείται το μίσος που κρύβει το φονικό με τις αλλεπάλληλες μαχαιριές στον αυχένα; Ποιος κατάφερε να μπει στο σπίτι χωρίς να παραβιάσει την είσοδο; Ποια είναι τα σκοτεινά μυστικά που κρύβει η υπόθεση θρίλερ;

«Προφανώς και είναι κάποιος γνωστός. Ήξερε. Αν ήταν κάποιος που πήγε να ληστέψει θα ανακάτευε όλο το σπίτι. Εγώ αν πήγαινα να κλέψω θα το ανακάτευα το σπίτι για να βρω τα λεφτά γιατί δεν ξέρω πού είναι. Εκεί, έχουν μπει μέσα και πέρα από το ότι δεν υπήρχε διάρρηξη, έχουν πάει κατευθείαν εκεί που είχε τα χρήματα», πρόσθεσε ο ξάδελφος.

Θολά σημεία πίσω από το στυγνό φονικό

Λίγες ώρες πριν η 63χρονη οδηγηθεί στην τελευταία της κατοικία, οι περισσότεροι από τους δικούς της ανθρώπους, σκέφτονται πάνω – κάτω τα ίδια.

«Χρήματα πήραν και την μαχαίρωσαν στον λαιμό. Ήταν πεσμένη στις σκάλες στην είσοδο με αίμα», ανέφερε άλλος συγγενής της 63χρονης.

Αρχικά, ο θάνατος της 63χρονης αποδόθηκε σε δυστύχημα από πτώση στο σπίτι της. «Ο ιατροδικαστής αρχικά δεν είχε μιλήσει για δολοφονία. Μπορεί να ξανακοιτάξει τις γνώσεις του», σημείωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος.

Προχθές μέσα από το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης διαπιστώθηκε πως η 63χρονη δολοφονήθηκε και στην τοπική αστυνομία σήμανε συναγερμός. «Ήταν με την κόρη της, έμενε με την κόρη της. Αλλά εκείνη την ημέρα, δεν ξέρω γιατί, δεν ήταν εκεί η κόρη της», σχολίασε η ξαδέλφη της 63χρονης.

Η κόρη της 63χρονης δηλώνει συντετριμμένη. Περιμένει, όπως λέει, να πέσει φως στο έγκλημα και να βρεθεί ο άνθρωπος που σκότωσε τη μητέρα της.

«Έχει χρηματική περιουσία, έχουν εδώ πέρα οικόπεδα αλλά δεν έχει καμία σχέση. Σε χρήμα δεν είχε η οικογένεια», είπε ο θείος της.

Τίποτα τις προηγούμενες μέρες δεν προμήνυε το έγκλημα. Οι ρυθμοί στη ζωή της άτυχης γυναίκας δεν είχαν αλλάξει, δεν είχαν παρατηρηθεί κινήσεις έξω από το σπίτι που να κινήσουν υποψίες και δεν υπάρχει αναφορά για κάποιο καυγά που έκανε τα πράγματα να ξεφύγουν.

«Ήταν αξιόλογο κορίτσι, ήταν πετυχημένη και με τον άντρα της που πέθανε δυστυχώς», πρόσθεσε ο θείος της.

Η τελευταία πράξη του δράματος παίζεται στις 18:30 το απόγευμα όταν συγγενείς και φίλοι της 63χρονης που δολοφονήθηκε, θα την συνοδέψουν στην τελευταία της κατοικία σε νεκροταφείο στη Χαλκίδα.

Related Articles

Nissan e-NV200 XL Voltia. Νέα έκδοση

cars

“Beyond the Visible” – Το ντοκιμαντέρ που μεταφέρει το κοινό στον αθέατο κόσμο της Formula 1

cars

Σαν σήμερα 1 Ιουλίου: Η επανάσταση του Walkman – Όταν η μουσική έγινε… προσωπική υπόθεση

Η πρώτη αντίδραση του Λευκού Οίκου για την καταδίκη του Τραμπ – «Σεβόμαστε τον νόμο, δεν θα κάνουμε άλλο σχόλιο»

Bury

Φύλλο και φτερό η Αμοργός μετά την εξαφάνιση αμερικανού αστυνομικού που είχε πάει για πεζοπορία

Bury

Εργοστάσιο της Kleenex στο Κονέκτικατ μόλυνε με «παντοτινά χημικά» το πόσιμο νερό

cars

Τέσσερις εργαζόμενοι σκοτώθηκαν από επίθεση drone στο κοίτασμα φυσικού αερίου Χορ Μορ του Κουρδιστάν

Bury

Άρης: Φραστικές επιθέσεις στη διαιτητή από παίκτες και Καρυπίδη μετά την ήττα από Παναθηναϊκό

cars

Παγιδευμένοι – Spoiler: Ο ασκός του Αιόλου μόλις άνοιξε για όλους

Bury