CARSNEWS
MOTONEWS

Κρήτη: Έκλεψε τη μοτοσυκλέτα, έπεσε, πήγε στο νοσοκομείο και …συνελήφθη!

Σε παλιό γνώριμο έπεσαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Ηρακλείου αναζητώντας τον κλέφτη μοτοσικλέτας στο …νοσοκομείο, όπου είχε πάει τραυματισμένος, εγκαταλείποντας άρον άρον το δίκυκλο.

Την κλοπή της μοτοσικλέτας είχε δηλώσει χθες το πρωί η 42χρονη ιδιοκτήτριά της. Η ίδια, μιλώντας στους αστυνομικούς, είπε ότι το προηγούμενο βράδυ (11/7) είχε παρκάρει το δίκυκλο, αλλά το πρωί που πήγε να το πάρει δεν ήταν εκεί.

Λίγο αργότερα, το μεσημέρι της Τετάρτης 12 Ιουλίου, στη διάρκεια περιπολίας, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εντόπισαν μοτοσικλέτα χωρίς πινακίδες στην οδό Τσόντου Βάρδα. Όταν ρώτησαν περιοίκους αν γνώριζαν σε ποιον ανήκει ενημερώθηκαν ότι ο άνδρας που την οδηγούσε έπεσε, χτύπησε και πήγε στο νοσοκομείο.

Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το δίκυκλο ήταν κλεμμένο και αμέσως κατευθύνθηκαν στο ΠΑΓΝΗ, όπου στο τμήμα επειγόντων έπεσαν πάνω σε γνώριμό τους πρόσωπο, έναν 38χρονο που έχει απασχολήσει κι άλλες φορές στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για μικροκλοπές.

Ο 38χρονος, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, συνελήφθη. Η μοτοσικλέτα επιστράφηκε στην ιδιοκτήτρια, αλλά χωρίς το κράνος και με σπασμένη κλειδαριά.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Related Articles

Ένα Enduro των 90s μεταμορφώθηκε σε σύγχρονο χωμάτινο αριστούργημα

cars

Νέα Ducati DesertX Rally – Αγρίεψε

cars

Ενισχυμένο πρόγραμμα συντήρησης για τις μοτοσικλέτες της BMW

cars

Βίντεο με αστυνομικό να κάνει σούζα με μοτοσυκλέτα της ΕΛ.ΑΣ. – Ξεκίνησε προκαταρκτική διοικητική εξέταση

cars

VIDEO: Μοτοσυκλέτα λαμπαδιάζει στο βενζινάδικο

cars

VIDEO: Μοτοσυκλέτα φορτώνει αυτοκίνητο!!!!

cars

ΣΟΚ: Μαχαιρωμένη στο στήθος βρέθηκε η νεκρή 28χρονη από το Τυχερό

cars

Κρήτη – Ένα ακόμα θανατηφόρο τροχαίο με θύμα μοτοσυκλετιστή

cars

Νέες QJMOTOR SVT 650 & 650 X με κινητήρα V-TWIN 76 ίππων

cars