CARSNEWS
AUTONEWS

Μαζική επίθεση για την παράλυση του δικτύου των τρένων υψηλής ταχύτητας στη Γαλλία, ώρες πριν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών

Η γαλλική εταιρεία σιδηροδρόμων SNCF υπέστη στη διάρκεια της νύχτας της Πέμπτης προς Παρασκευή «μαζική επίθεση εύρους ικανού να προκαλέσει παράλυση» του δικτύου τρένων υψηλής ταχύτητας TGV, το οποίο διαταράχθηκε σε μεγάλο βαθμό, μερικές ώρες πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

«Εκτρέπουμε ορισμένα τρένα σε κλασικές γραμμές, αλλά θα χρειαστεί να ακυρώσουμε μεγάλο αριθμό δρομολογίων», πρόσθεσε η SNCF σε ανακοίνωσή της.

Η γαλλική εταιρεία σιδηροδρόμων διευκρίνισε ότι «η κατάσταση αυτή αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον όλο το σαββατοκύριακο, όσο γίνονται επισκευές».

Τρεις διαδρομές τρένων υψηλής ταχύτητας υπέστησαν βανδαλισμούς στη διάρκεια της νύχτας στη Γαλλία, μετέδωσε και το Reuters, επικαλούμενο ανακοίνωση της κρατικής εταιρείας σιδηροδρόμων, πράγμα το οποίο προκάλεσε μεγάλα προβλήματα στην κυκλοφορία την ημέρα της επίσημης έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Πηγή: ΑΠΕ

Related Articles

Ford Bronco DR. Έτοιμο για άγριο off-roading.

cars

Η ιστορική Vanwall ξαναζεί με 6 “νέα” μονοθέσια!

cars

Ford. Προσφέρει δωρεάν έλεγχο και φόρτιση μπαταρίας

cars

Φωτιά τώρα στο Λουτράκι

deleted-w9i2FI7l

«Ανεπιθύμητος στο χωριό μας» λένε οι κάτοικοι για τον δεσπότη που αρνήθηκε να «διαβάσει» τη 17χρονη Νικολέτα

cars

Fiat Hybrid. Εξοικείωση με τον υβριδισμό

cars

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επισκέφτηκε τη Disney World στο Ορλάντο με την σύντροφό του και τα τρία παιδιά τους

Bury

Το Audi Q8 και σε pick-up

cars

Στοπ στην ανθρωπιστική νηοπομπή που θα ξεκινήσει από την Τουρκία με προορισμό την Γάζα ζητούν από τον Μπλίνκεν Αμερικάνοι βουλευτές

cars