CARSNEWS
AUTONEWS

Μαρίνα Σάττι – Έφη Θώδη στη σκηνή μετά τις ατάκες για «γατοξέρασμα» – «Τα κανάλια θέλουν να σπείρουν τη διχόνοια ανάμεσά μας»

Η Μαρίνα Σάττι υποδέχτηκε το βράδυ της Τετάρτης 3 Ιουλίου στη σκηνή της Τεχνόπολης την Έφη Θώδη, λίγους μήνες μετά το ξέσπασμα της λαϊκής τραγουδίστριας εναντίον της 37χρονης τραγουδίστριας για το «Ζάρι» με τον οποίο εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision.

Η συνάντηση επί σκηνής περιλάμβανε αγκαλιά, αλλά και γλυκά λόγια: «Κυρία Έφη νομίζω ότι τα κανάλια θέλουν να σπείρουν τη διχόνι8α ανάμεσά μας, αλλά δεν θα μας χωρίσουν ποτέ γιατί είστε είδωλο», είπε η Μαρίνα Σάττι.

«Μαρίνα Σάττι σ’ αγαπώ» είπε, από την πλευρά της, η Έφη Θώδη με την τραγουδίστρια να απαντά: «Είστε έμπνευση σε όλα και σας αγαπάμε πάρα πολύ».

Το πρωί της Παρασκευής 22/03, η Έφη Θώδη είχε κάνει δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha και ήταν καταπέλτης σε ό,τι αφορά τη Μαρίνα Σάττι προσωπικά αλλά και το «Ζάρι».

«Τη Μαρίνα Σάττι δεν την ξέρει ούτε η μάνα της. Και πού πάει με αυτό το ρεζίλι το τραγούδι; Αυτό είναι ένα γατοξέρασμα. Καθόλου δεν μου άρεσε το τραγούδι, για ανθρώπους που δεν έχουν νοημοσύνη. Πού θα πάμε με αυτό; Πάλι θα πληρώσουν οι έλληνες φορολογούμενοι μια βλακεία, μια αηδία», είχε πει η Έφη Θώδη.

«Θα ήθελε πολύ να είναι σαν το “Γλύκα Γλύκα” το Ζάρι. Να διευκρινίσουμε γιατί ο κόσμος έχει μυαλό και ξέρει πολύ καλά ποιανού είναι το “Γλύκα Γλύκα”. Είναι δικό μου, γράφτηκε μόνο για εμένα. Πρώτη εκτέλεση την έχω κάνει εγώ με τον Γιώργο Δημητρόπουλο στο κλαρίνο. Η μαϊμού, όσο ψηλά και να φτάσει ο πισινός της φαίνεται. Γιατί το είπε αυτό; Δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν μπορούσε να πει το όνομά μου; Τι έπαθε δηλαδή; Δεν θα μιλάμε για την ιστορία μας; Γιατί εγώ είμαι μια ιστορία, είτε το θέλουν είτε όχι, είμαι η ιστορία της Ελλάδος. Εγώ δημιούργησα αυτά τα τραγούδια, σε αυτόν τον χώρο και να το πάρουν πολύ καλά χαμπάρι και η Σάττι και όλοι αυτοί που δουλεύουν και δουλεύουν χάρη σε εμένα. Εγώ έβαλα το λαϊκοδημοτικό τραγούδι στα σαλόνια, στον κόσμο και τη νεολαία τη γύρισα στα κλαρίνα», σύμφωνα με την Έφη Θώδη.

Related Articles

Νέο Ford Explorer Plug-In Hybrid. Συνδυάζει με εξαιρετικό τρόπο διαφορετικά χαρακτηριστικά

cars

ID.3 & ID.4. Εμπλουτίζουν τη γκάμα τους με νέες εκδόσεις

cars

Λουκασένκο: Το Μινσκ αναστέλλει τη συμμετοχή του στη συνθήκη για τη μείωση των συμβατικών ενόπλων δυνάμεων στην Ευρώπη

Bury

Το πρώην αφεντικό της Renault αναλαμβάνει τα ηνία της Jaguar-Land Rover.

cars

Ο πάπας Φραγκίσκος προσεύχεται υπέρ των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης της Μόσχας

cars

«Είμαι από κει που είναι ο Μέσι», είπε 90χρονη Ισραηλινή για να σωθεί από τους παλαιστίνιους ένοπλους

cars

Η Skoda πατεντάρει την έξυπνη, φωτιζόμενη ζώνη ασφαλείας.

cars

Μία δερματολόγος εξηγεί τι ακριβώς είναι η περιστοματική δερματίτιδα από την οποία πάσχει (και) η Hailey Bieber

Bury

Ford Mustang Mach-E GT. Ακόμη πιο γρήγορη και απολαυστική

cars