CARSNEWS
AUTONEWS

Το πρώην αφεντικό της Renault αναλαμβάνει τα ηνία της Jaguar-Land Rover.

Έφτασε η ώρα για αλλαγές στην Jaguar-Land Rover η οποία ανακοίνωσε ότι ο Ralf Speth, CEO της εταιρίας για περισσότερα από 10 χρόνια, αναλαμβάνει καθήκοντα μη εκτελεστικού αντιπροέδρου, αφήνοντας ανοιχτή την θέση του Chief Executive Officer. Μία θέση που δεν θα παραμείνει κενή για πολύ καιρό ακόμα καθώς ανακοινώθηκε ότι θα την “γεμίσει” ο πρώην επικεφαλής του Groupe Renault, Thierry Bollore.

Ο Bollore απομακρύνθηκε από την γαλλική εταιρία όχι λόγω των επιδόσεων του ως CEO αλλά επειδή η Renault ήθελε να σηματοδοτήσει την απαρχή της “μετά-Ghosn” εποχής με ένα νέο πρόσωπο και ο Bollore, ως στενός συνεργάτης του πρώην ισχυρού άντρα της Συμμαχίας, έπρεπε να αποχωρήσει. Από τις 10 Σεπτεμβρίου όμως, ο Thierry Bollore θα αναλάβει καθήκοντα CEO της Jaguar-Land Rover σε μία δύσκολη εποχή για την αγγλική εταιρία που προσπαθεί να σταθεί στα πόδια μετά το πλήγμα που δέχθηκε από την πανδημία (αν είμαστε ειλικρινείς τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς… ρόδινα και πριν από αυτήν) ενώ προχωρά με το πλάνο εξηλεκτρισμού της γκάμας της.

Η Jaguar-Land Rover είναι γνωστή ανά τον κόσμο για την ασύγκριτη κληρονομιά της, το εξαίρετο design της και την μηχανολογική της ακεραιότητα. Θα είναι προνόμιο να ηγηθώ αυτής της φανταστικής εταιρίας σε μία από τις πλέον δύσκολες εποχές της γενιάς μας.

Δήλωσε ο Bollore ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Πρόεδρος της Tata Motors και της Jaguar-Land Rover, Natarajan Chandrasekaran.

Καλωσορίζω με ενθουσιασμό τον Thierry στην Jaguar-Land Rover. Ένας καταξιωμένος ηγέτης με αποδεδειγμένο ιστορικό στις πολύπλοκες μεταμορφώσεις, ο Thierry θα φέρει έναν πλούτο εμπειρίας σε μία από τις πλέον σεβαστές θέσεις στην βιομηχανία.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Σαν σήμερα 23 Μαρτίου: Η Καλαμάτα γίνεται η πρώτη πόλη που απελευθερώνεται από τους Τούρκους

cars

Ζαχαράκη: Η οικογένεια αποτελεί έναν σταθερό πυλώνα σε μία εποχή που αλλάζουν πάρα πολλά

Bury

Η BMW αποκάλυψε τα αυτοκίνητα ασφαλείας για το MotoGP.

cars

Opel Astra. Με νέο κιβώτιο ταχυτήτων

cars

Νέα γενιά Mini: Τα μοντέλα έχουν τη δική τους προσωπικότητα που εκφράζεται σχεδιαστικά

cars

Honda XL750 Transalp– Σημείο αναφοράς

cars

Ο καιρός σήμερα 22/3/2024

cars

Bentley Bentayga facelift. Με νέο σχεδιασμό και νέες τεχνολογίες!

cars

Nissan Ariya. Πρώτη εμφάνιση στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Πεκίνου

cars