CARSNEWS
AUTONEWS

Ματίνα Νικολάου για Μουτσίνα: Δεν ξέρω τι θα αποφασίσει εν τέλει ο Νίκος, περιμένω κι εγώ

Η Ματίνα Νικολάου φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής Στούντιο 4 της ΕΡΤ το απόγευμα της Τρίτης 28/5 όπου μίλησε για το Νίκο Μπουτσίνα κι αν θα υπάρξει μελλοντική συνεργασίας ξανά μεταξύ τους.

«Δεν με απασχολούσαν τα νούμερα τηλεθέασης, δεν στεκόμουν εκεί. Το ίδιο χαιρόμουν την ώρα της δουλειάς είτε κάναμε νούμερα ή όχι. Λειτουργούσα σαν ηθοποιός. Αντιλαμβανόμουν και την αγωνία του Νίκου, το αποτέλεσμα που έχει η εκπομπή να είναι όμορφο. Δεν πιστεύω ότι επηρεαζόταν από τα νούμερα. Αν επηρεαζόταν δεν το έδειχνε. Όταν άρχισα να καταλαβαίνω ότι τα νούμερα δεν είναι κάτι ενδεικτικό, έλεγα “χάλια είναι έτσι κι αλλιώς”, εμείς ας κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Πήγαμε και διακοπές μαζί, κάνουμε πράγματα μαζί. Στην αρχή μιλούσαμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο, μετά μπορεί να μην μιλούσαμε μια μέρα, τώρα είμαστε κάπου στο ενδιάμεσο» είπε η ηθοποιός.

«Δεν το γνωρίζω αυτό (σ.σ. αν θα συνεργαστούμε), ακούγεται πολύ. Δεν ξέρω τι θα αποφασίσει εν τέλει ο Νίκος, περιμένω και εγώ. Είναι μια συνταγή πετυχημένη. Υπάρχουν πράγματα που θα συζητηθούν αλλά είμαι θετική να το τολμήσουμε πάλι. Μου έγινε μία πρόταση για μια εκπομπή που αποφάσισα να μην την κάνω γιατί ήταν πολύ κοντά σε αυτό, δεν ήθελα να κάνω κάτι παρόμοιο. Ήθελα να κάνω θέατρο, έκανα μια όμορφη παράσταση τον χειμώνα. Ασχολήθηκα πολύ με αυτό, με ηρέμησε. Κάπου πρέπει να βρίσκεται μια μέση λύση κι αυτό προσπαθώ. Προσπαθώ να βρω να είμαι οικονομικά καλυμμένη, να έχω χρόνο με το παιδί. Να έχω χρόνο με τον εαυτό μου, να κοιμάμαι σωστά. Τα καταφέρνω αλλά κάτι θυσιάζεις» πρόσθεσε η Ματίνα Νικολάου.

Related Articles

Η Ford δείχνει το μέλλον των επιδόσεων με μία ηλεκτρική Mustang 900 ίππων!

cars

Η απάντηση των Καλούτα και Αλευρά στα αρνητικά σχόλια – Σεργουλόπουλος: «Μη θυμηθώ τότε που η Μπακοδήμου είπε “Μακεδονία”»

Bury

Nissan. Δυνατή συνεργασία με την Uber

cars

Παγώνουν οι παραδόσεις VW Golf και Skoda Octavia λόγω προβλήματος στο λογισμικό.

cars

Από την Aston Martin έρχεται ο νέος επικεφαλής design της Dacia.

cars

Η Κίνα αποκάλυψε το ηλεκτρικό Volkswagen ID.4!

cars

Συναγερμός στην Πυροσβεστική για ηλικιωμένο που έπεσε σε ρέμα στη Θεσσαλονίκη – Μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο

Bury

Νέο Ford Kuga. Mε συνεχή παραγωγή

cars

Σύστημα βιντεοσκόπησης από τη Volvo

cars