CARSNEWS
AUTONEWS

Μελέτης Ηλίας για το Προξενιό της Ιουλίας: Η εξέλιξη που θα έρθει θα είναι κάτι που δεν περνάει από το μυαλό μας

Ο Μελέτης Ηλίας και η Ευγενία Ξυγκόρου φιλοξενήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (2/6) στο «Καλύτερα δε Γίνεται» και μίλησαν για το «Προξενιό της Ιουλίας», τις κακοποιητικές σκηνές που είχαν να γυρίσουν και την πορεία των χαρακτήρων που υποδύονται.

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας για τις βίαιες σκηνές που είχε να γυρίσει με την Ευγενία Ξυγκόρου ανέφερε:

«Το κύριο μέλημά μου σε αυτές τις σκηνές δεν ήταν το αποτέλεσμα. Ήταν προς τη συνάδελφο για να γίνει με έναν τρόπο, ώστε να νιώσει άνετα και ασφαλής απέναντι σε αυτό που έχει να αντιμετωπίσει. Πολλές φορές μπορεί να έχεις μια ένταση, μια αβεβαιότητα, να μην ξέρεις πώς να το κάνεις κι αυτό να αποβεί μοιραίο. Να χτυπήσει ο άλλος στην πραγματικότητα. Είμαστε τυχεροί γιατί ήταν έτσι το πράγμα που τις χαρήκαμε αυτές τις σκηνές… Μετά από μια σκηνή, μου έφεραν την μπότα, είναι έτοιμη και καθαρή. Και λέω ‘όχι, φέρτε μου οινόπνευμα να την καθαρίσω μόνος μου’. Ο πάτος μιας μπότας έχει διάφορα πραγματάκια που μπορεί να έχει υπολείμματα λάσπης κλπ. Το έβαλα πρώτα στο δικό μου πρόσωπο και μετά στης Ευγενίας» είπε χαρακτηριστικά.

Για τον Γιωργίκη, το ρόλο που υποδύεται φέτος στο “Προξενιό της Ιουλίας” ο ίδιος ανέφερε:

«Σαν Μελέτης στην πορεία του ρόλου, έτσι όπως έχω δει να κακοποιεί τη Χάιδω, την Ιουλία, τη Στεφανία, τον γιο του. Ακόμα και στο τελευταίο επεισόδιο το πώς μίλησε στον καλύτερο του φίλο. Θα δούμε ότι τον Στασινόπουλο θα τον βγάλει σχεδόν από την υπηρεσία. Θα του κάνει μια μετάθεση πολύ μακριά. Και μια μαχαιριά από τον καθένα να έτρωγε, θα ήταν σωστό… Η αλήθεια είναι, χωρίς να θέλω να κάνω spoiler, η εξέλιξη που θα έρθει θα είναι κάτι που δεν περνάει από το μυαλό μας. Προστίθενται κάποιες πληροφορίες οι οποίες ούτε εμείς που το ξέρουμε, που όταν το διάβαζα και το είπα στην κόρη μου είπε ‘Όχι, δεν το πιστεύω, μπορώ να μιλήσω στον σεναριογράφο;’».

Επιπλέον αποκάλυψε ότι δε συνιστά ιδιαιτέρως τη σειρά σε μικρά παιδιά, αν και η δική του κόρη την παρακολουθεί: «Την κόρη μου την Κοραλένια μου την αφήνω να παρακολουθεί τη σειρά γιατί έρχεται σε γυρίσματα, ξέρει πως γίνεται η διαδικασία. Αλλά για ένα παιδάκι 14 χρονών, τα παιδάκια καλό θα ήταν να μην βλέπουν. Το να βλέπεις έναν άνθρωπο να κακοποιεί τις γυναίκες θα πρέπει να λειτουργήσει στη σημερινή κοινωνία ως παράδειγμα προς αποφυγήν. Είναι ωραίο να βλέπουμε τι γινόταν τότε και τι δεν πρέπει να γίνεται σήμερα»τόνισε ο Μελέτης Ηλίας υπογραμμίζοντας πως «είναι μια ηθική δικαίωση» ο θάνατος του κακοποιητή που υποδύεται.

Related Articles

GTO Engineering Squalo. Κολυμπώντας αντίθετα στο ρεύμα.

cars

Toyota Corolla 1.8 Hybrid. Η πλέον ενδιαφέρουσα γενιά της

cars

Skoda Enyaq iV. Eτοιμάζεται για παρουσίαση

cars

Ferrari Portofino M. Περισσότερα, από κάθε άποψη!

cars

Καμπανάκι του ΠΟΥ – Η υγειονομική κρίση χειροτερεύει στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη

cars

Νέα Porsche 911 GT3 Touring. Ίδια, αλλά διαφορετική.

cars

Nissan Micra facelift. Χάνει τον diesel, κερδίζει σε εξοπλισμό.

cars

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: «Γιατί μου λες ψέματα; γιατί δεν με θέλεις;» – Η οκτασέλιδη επιστολή του δράστη στην Κυριακή

Bury

VW ID. 2 all concept: Ηλεκτρικό, με αυτονομία έως 450 χλμ. και τιμή κάτω από τα 25.000 ευρώ

cars