CARSNEWS
AUTONEWS

Μεντιλίμπαρ: Το πιο δυνατό μας στοιχείο είναι η νοοτροπία του νικητή

Ο αρχιτέκτονος του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι πριν τον ιστορικό τελικό με τη Φιορεντίνα και τόνισε ότι ελπίζει να τον βλέπει ο κόσμος όπως βλέπει και εκείνος τον εαυτό του. Επίσης σχολίασε ότι δεν περίμενε πώς σε τέτοια ηλικία θα έφτανε στην κορυφή της Ευρώπης.

Ειδικότερα ανάμεσα στα άλλα σημείωσε για τον Ολυμπιακό και τη δική του προσέγγιση ότι «το πιο δυνατό μας στοιχείο είναι η νοοτροπία του νικητή. Έλειπε ότι ήρθα εδώ. Δεν θέλω να πω ότι την έφερα εγώ, αλλά όλοι μαζί καταφέραμε να βρούμε αυτή τη νοοτροπία και την πίστη για τη νίκη.

Φέρομαι σε όλους με τον ίδιο ωραίο τρόπο. Είμαι ένας αρκετά ανοιχτός και προσιτός άνθρωπος. Προσπαθώ να διατηρώ μία κανονικότητα και ηρεμία στην ομάδα. Ήθελα να κερδίσω κάποιους παίκτες και όσο περνάει ο καιρός κερδίζω όλο και περισσότερους».

Σε ερώτηση για το ότι προτού αναλάβει ο Καρβαλιάλ είχε γίνει κουβέντα για εκείνον ο Ισπανός τεχνικός υπογράμμισε: «Εγώ ο ίδιος δεν είχα μιλήσει. Είχε γίνει μία συζήτηση (για εκείνον) όταν έφυγε ο Μαρτίνεθ και πριν έρθει ο Καρβαλιάλ. Υπήρχε Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής και κάτι είχε αναφέρει, αλλά εγώ ο ίδιος δεν είχα μιλήσει».

Related Articles

Πιο φθηνά τα SUV της Nissan

cars

ΗΠΑ: Παραδόθηκε στην αστυνομία ο ύποπτος για την διάπραξη τριών φόνων στην Φιλαδέλφεια

cars

Dacia Duster 1.3 TCe 150 PS. Αποκάλυψη

cars

Τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν ένα χωριό κοντά στην Αβντιίβκα

cars

Ταξίδι στον ηλιόλουστο τόπο που γεννήθηκε ο Πικάσο

cars

Σάννυ Μπαλτζή για Χρήστο Δάντη: «Του ζητώ συγνώμη, ήταν παρορμητικό αυτό που έγινε και τον στεναχώρησα»

Bury

Τέσσερις κοντινοί προορισμοί για μία διήμερη οικογενειακή απόδραση

Bury

Νέα Toyota Supra: Διαρροή επίσημων φωτογραφιών!

cars

Κίνηση τώρα: Σημειωτόν τα οχήματα στην Αττική Οδό – Καθυστερήσεις πάνω από 30 λεπτά

cars