CARSNEWS
AUTONEWS

Μπάγερν Μονάχου: Καρφί στο φέρετρο του ποδοσφαίρου η μεταγραφή Μπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Κιλιάν Μπαπέ έκανε τελικά πραγματικότητα το όνειρό του και έφυγε ως ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν για να υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον αθλητικό διευθυντή της Μπάγερν Μονάχου, Μαξ Έμπερλ, να σχολιάζει τη μεταγραφή λέγοντας πως τέτοιου είδους κινήσεις θα προκαλέσουν τεράστια προβλήματα στην αγορά.

Ο διεθνής Γάλλος επιθετικός είχε ανανεώσει με τους Παριζιάνους παίρνοντας τρελά λεφτά και τελικά αποφάσισε να φύγει ως ελεύθερος και να πάρει ο ίδιος όλα τα χρήματα της μεταγραφής του στους Μαδριλένους, με τους Βαυαρούς να σχολιάζουν, μέσω του αθλητικού διευθυντή τους, αυτό που έγινε.

«Μπορείς πάντα να γίνεις πιο άπληστος με τα χρήματα, αλλά όλοι όσοι είναι άπληστοι με χρήματα θα γίνουν σταδιακά το καρφί στο φέρετρο του ποδοσφαίρου. Αν κάποια στιγμή φύγουν όλα τα λεφτά από την αγορά, τότε δεν θα μείνει τίποτα για να συναλλάσσεσαι. Μιλάμε για εκατοντάδες εκατομμύρια. Είναι πάρα πολύ και κάποια στιγμή έχεις την αίσθηση ότι θα εκραγεί», είπε αρχικά ο Έμπερλ και συνέχισε.

«Κάποια στιγμή θα είναι υπερκορεσμένο και θα έρθει η Σαουδική Αραβία. Αυτό δεν μου δίνει καλά συναισθήματα. Πρέπει να το πω για να είμαι δίκαιος, αλλά αυτή είναι η αγορά αυτή τη στιγμή. Τα χρήματα φεύγουν από την αγορά. Κανένας σύλλογος δεν ωφελείται από αυτό. Οι παίκτες, οι οικογένειες, οι παράγοντες, όλοι επωφελούνται, αλλά όχι οι σύλλογοι. Στο παρελθόν τουλάχιστον ωφελήθηκαν οι σύλλογοι. Τα χρήματα έμειναν στον κύκλο και αυτό θα γίνεται όλο και λιγότερο πλέον».

Max Eberl on Kylian Mbappé’s move to Real Madrid and the huge signing fees involved: “You can always become more of a money-grubbing person, but everyone who is a money-grubbing person will gradually become the nail in football’s coffin. If all the money goes out [of the market]… pic.twitter.com/dX05sqCoVQ

— Bayern & Germany (@iMiaSanMia) June 9, 2024

Related Articles

Stellantis: Όλες οι μάρκες θα έχουν την ευκαιρία τους!

cars

Τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν ένα χωριό κοντά στην Αβντιίβκα

cars

Βυτιοφόρο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα στην Τανζανία και συγκρούστηκε με βαν

cars

Τα πάνω-κάτω στην παγκόσμια αγορά αυτοκινήτου: Η Κίνα θα αναδειχθεί στο μεγαλύτερο εξαγωγέα για το 2023

cars

Ανησυχία για τα πάνω από 100 κρούσματα γαστρεντερίτιδας στη Μαγνησία – Πώς οι κάτοικοι κατέληξαν στο νοσοκομείο

Bury

Euro NCAP: Διακρίσεις για Ford, Hyundai και Toyota.

cars

Φωτιά στην Αγ. Τριάδα Βοιωτίας – Προσπάθεια ελέγχου των μικροεστιών

cars

Φάμελλος: Οι ευρωεκλογές πρέπει να στείλουν και το μήνυμα της πολιτικής ανατροπής στην Ελλάδα

Bury

Citroen C3 AirCross C-Series

cars