CARSNEWS
MOTONEWS

Νέα QJMOTOR SRT 800SX με ισχυρότερο μοτέρ και πλουσιότερο εξοπλισμό

Ο δικύλινδρος κινητήρας της νέας Adventure SRT 800SX αποδίδει 92,5 ίππους και υπόσχεται κορυφαία αυτονομία 510 χλμ.

Η SRT 800SX, η ναυαρχίδα της QJMOTOR, ανανεώθηκε σε εμφάνιση και απέκτησε δυνατότερο κινητήρα και πλουσιότερο εξοπλισμό. Ο νέος κινητήρας των 799 κυβικών εκατοστών διατηρεί τη διάταξη των δύο κυλίνδρων εν σειρά, ωστόσο ο στρόφαλος με τη μεγαλύτερη διαδρομή στα 65,7 χιλ. συμβάλλει στην αυξημένη απόδοση που φτάνει τους 92,5 ίππους στις 9.000 σ.α.λ. και τα 77 Nm ροπής στις 8.000 σ.α.λ. αντίστοιχα.

Παράλληλα, η κατανάλωση διατηρείται σε χαμηλά επίπεδα της τάξης των 4,7 λτ./100 χλμ. και σε συνδυασμό με το μεγάλο ρεζερβουάρ χωρητικότητας 24 λίτρων υπόσχεται ιδιαίτερα μεγάλη αυτονομία 510 χλμ.. Ο κινητήρας διαθέτει επίσης αντικραδασμικό άξονα, ενώ ο συμπλέκτης είναι μονόδρομος και υποβοηθούμενος.

Στην οδήγηση, σύμμαχοι του αναβάτη είναι το σύστημα ABS 9.1MB της Bosch που συνεργάζεται με δύο εμπρός δισκόφρενα 320 χιλ. με ακτινικές δαγκάνες της Brembo, και πίσω δίσκο 260mm επίσης της Brembo, το ανεστραμμένο πιρούνι των 43 χιλ. της Marzocchi, ρυθμιζόμενο πίσω αμορτισέρ ως προς την προφόρτιση του ελατηρίου και την απόσβεση της επαναφοράς και τροχούς 19″ εμπρός και 17″ πίσω με tubeless ελαστικά μικτής χρήσης MAXXIS MAXXVENTURE.

Εμφανισιακά ξεχωρίζουν οι αιχμηρές γραμμές και οι δίδυμοι LED προβολείς που συνοδεύονται από νέα γραφικά στο ρεζερβουάρ και τα καλύμματα του ψυγείου. Η νέα adventure μοτοσυκλέτα της QJMOTOR προσφέρει επίσης πλουσιότερο εξοπλισμό που περιλαμβάνει TFT οθόνη 7″, έλεγχο πίεσης ελαστικών, αυτόματη λειτουργία προσαρμογής της φωτεινότητας ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού του περιβάλλοντος, καθώς και σύνδεση κινητού μέσω Bluetooth.

Η νέα SRT 800 SX είναι διαθέσιμη με τιμή 8.295 € στο δίκτυο συνεργατών QJMOTOR της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του μοντέλου: https://qjmotor.gr/model/srt-800sx.

Google News icon

Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!

Related Articles

Εκεί που η μοτοσικλέτα μετατρέπεται σε μεταλλικό γλυπτό

cars

Aprilia: Νέα ειδική έκδοση για τις RSV4 Factory και Tuono V4 Factory

Bury

Yamaha TR2 1969 – Δημοπρασία σπάνιας αγωνιστικής ρέπλικας

cars

Ταξινομήσεις σκούτερ Ιουλίου: ΤΟ SYM Symphony ST 200 περνάει στην πρώτ

cars

Suzuki – «Το GSX-8S είναι ομορφότερο και καλύτερο από το Hornet. Για αυτό είναι πιο ακριβό.»

cars

Τα ηλεκτρικά μηχανάκια που αναβίωσαν μια φίρμα

cars

Η Δ.Μιχαηλίδου πήγε στη Βουλή με μοτοσικλέτα: Με κράνος και… φόρεμα (φώτο)

cars

Bentley Batur: Γιατί αυτή η μοτοσυκλέτα Ducati της μοιάζει τόσο πολύ – Για 500 μόνο τυχερούς αναβάτες (εικόνες)

cars

Ένα ηλεκτρικό θαυματάκι έγινε μόλις ακόμα καλύτερο

cars