CARSNEWS
MOTONEWS

Νέο 1-2 για την Aprilia Tuareg Racing στον αγώνα Baja της Αραγονίας

ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ

S24 AUTO

APRILIA
Aprilia Racing Tuareg, Baja Aragon 2024 APRILIA

Το νικηφόρο σερί της Aprilia Tuareg Racing συνεχίστηκε με το 1-2 των Τζάκοπο Τσερούτι και Φραντσέσκο Μοντανάρι στο ντεμπούτο της ιταλικής ομάδας στον ιστορικό αγώνα Baja Aragon.

Η Aprilia Tuareg Racing κέρδισε το FIM Bajas Trophy της Αραγονίας στην κατηγορία των πολυκύλινδρων μοτοσυκλετών άνω των 600cc και κατέλαβε την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη στις μοτοσυκλέτες άνω των 450cc.

Ο Τζάκοπο Τσερούτι ήταν πρωταγωνιστής στην κατηγορία πολυκύλινδρων από την πρώτη ημέρα, κερδίζοντας τόσο τον Πρόλογο του αγώνα την Παρασκευή όσο και τις Ειδικές Διαδρομές το Σάββατο και την Κυριακή – καθώς το ατύχημα που είχε τη δεύτερη ημέρα δεν είχε σοβαρές συνέπειες για τον Ιταλό.

Με αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα στην πρώτη του συμμετοχή σε αυτό το ράλι, κατάφερε να ολοκληρώσει το Σαββατοκύριακο ως νικητής της κατηγορίας πολυκύλινδρων και ενδέκατος στη γενική κατάταξη.

@pepsegales / Aprilia
Τζάκοπο Τσερούτι, Aprilia Racing Tuareg, Baja Aragon 2024 @PEPSEGALES / APRILIA

Ο Φραντσέσκο Μοντανάρι, στην πρώτη του εμπειρία στον αγώνα Baja Aragon, πραγματοποίησε επίσης εξαιρετική εμφάνιση, συμπληρώνοντας το 1-2 στην κατηγορία πολυκύλινδρων και τερματίζοντας δέκατος όγδοος στη γενική κατάταξη.

Αυτό το 1-2, που έρχεται να προστεθεί στις προηγούμενες νίκες στο Hellas Rally Raid και στο ιταλικό Motorally, επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά τη μεγάλη ευελιξία της Aprilia Tuareg 660 – η οποία αποδεικνύεται ανταγωνιστική και υψηλών επιδόσεων σε κάθε τύπο εδάφους.

@pepsegales / Aprilia
Φραντσέσκο Μοντανάρι, Aprilia Racing Tuareg, Baja Aragon 2024 @PEPSEGALES / APRILIA

Ο Τσερούτι είπε μετά το τέλος του ισπανικού ράλι: “Ήταν ένας υπέροχος αγώνας, διασκέδασα. To ράλι ήταν εξαιρετικά επίπονο παρά το γεγονός ότι ήταν σύντομο, και ήταν επίσης περίπλοκο επειδή προηγήθηκαν τα αυτοκίνητα τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, καθιστώντας το έδαφος πραγματικά δύσκολο. Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος και ευχαριστημένος με την απόδοση της μοτοσυκλέτας.”

Κι ο Μοντανάρι, από την πλευρά του, τόνισε: “Πήγε αρκετά καλά. Είμαι ευχαριστημένος με τον αγώνα και με το ρυθμό. Κάναμε εξαιρετική δουλειά και ήταν μια καλή δοκιμασία ενόψει των επερχόμενων αγώνων. Τους επόμενους μήνες, θα δουλέψουμε σκληρά για να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο.”

Related Articles

Voge 300DS adventure: Με μόλις 8 ευρώ τη μέρα παίρνεις μοτοσυκλέτα

cars

Νέος τιμοκατάλογος CFMOTO 2024 – Με αρκετές μειώσεις τιμών

cars

MV Agusta Superveloce Arsham – Κάντε οφθαλμόλουτρο με εικόνες υψηλής ανάλυσης

cars

Brembo – Βραβείο Red Dot 2023 για το 19RCS CORSA CORTA RR – Race Replica στην κατηγορία Product Design

cars

Euforia: Η πρώτη μοτοσυκλέτα του Luca Pagani με εξαρτήματα από Ducati

cars

Hellas Rally Raid 2024: Ο Πέτρος Πισσαρίδης τερματίζει τον αγώνα καβάλα στο Voge 300 Rally

Bury

Το μοτοποδήλατο του μέλλοντος καταφτάνει άμεσα και βασίζεται στον… καρδιακό παλμό

cars

Νεκρός 60χρονος δικυκλιστής σε τροχαίο σε επαρχιακή οδό στη Χαλκιδική

cars

Είναι επίσημο! – Ο Marc Marquez στη Gresini Ducati

cars