CARSNEWS
AUTONEWS

Νεκρή από γαστρεντερίτιδα 91χρονη στο νοσοκομείο του Βόλου

Μια 91χρονη γυναίκα από την περιοχή του Αλμυρού, η οποία εισήχθη την Κυριακή το απόγευμα στο νοσοκομείο Βόλου με σηπτικό σοκ και συμπτώματα γαστρεντερίτιδας, έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Δεν έχει γίνει σαφές, ως τώρα, εάν η περίπτωσή της συνδέεται με τα δεκάδες κρούσματα γαστρεντερίτιδας στον Ριζόμυλο και το Στεφανοβίκειο σε παιδιά και ενηλίκους.

Το Νοσοκομείο Βόλου προχώρησε σε ενημέρωση σχετικά με τα περιστατικά που εισήχθησαν τις τελευταίες ημέρες και αφορούν σε Στεφανοβίκειο, Ριζόμυλο, Βόλο αλλά και Αλμυρό, καταγράφοντας ουσιαστικά τις εισαγωγές με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας από 28 Μαΐου έως και 3 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα στο Νοσοκομείο Βόλου προσήλθαν 34 ασθενείς από 27/5/24 – 3/06/24 (20 παιδιά και 14 ενήλικες) με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας. Από αυτούς νοσηλεύτηκαν 12 παιδιά στην παιδιατρική κλινική και 5 ενήλικες (4 στην Β’ Παθολογική και 1 στη ΜΕΘ). Σήμερα νοσηλεύονται 8 παιδιά και 3 ενήλικες (2 Β’ Παθολογική και 1 ΜΕΘ).

Ο ασθενής που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ είναι λόγω Κρανιοεγκεφαλικής Κάκωσης από πτώση λόγω αισθήματος αδυναμίας εξαιτίας της γαστρεντερίτιδας, ενώ ασθενής που νοσηλεύεται στην Β’ Παθολογική κλινική έχει σαν αιτία εισαγωγής εγκεφαλικό επεισόδιο.

Τα 7 παιδιά που νοσηλεύονται στην παιδιατρική κλινική έχουν καλή κλινική εικόνα ενώ το ένα παιδί, που προσήλθε στις 31/05 σε πιο σοβαρή κατάσταση έχει βελτιωμένη κλινική εικόνα.

Από τις 8:00 σήμερα το πρωί δεν υπάρχει κάποιο νέο περιστατικό.

Σημειώνεται ότι τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας για τα οποία ενημερώνει το Νοσοκομείο Βόλου αφορούν όλους όσοι επισκέφθηκαν στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα με συμπτώματα, από οποιαδήποτε περιοχή της Μαγνησίας.

Από την περιοχή του Ριζομύλου και του Στεφανοβικείου έφτασαν στο Νοσοκομείο συνολικά 15 άτομα.

Related Articles

AMG A45 S v Audi RS3 v BMW M2 v VW Golf R σε μία δυνατή μονομαχία.

cars

Χατζηνικολάου σε Μάντζο: Όπως πάει το ΠΑΣΟΚ θα κυβερνήσει σε 40 χρόνια

Bury

Facelift εκ βάθρων για το Opel Grandland.

cars

Πέραμα: Άνδρας καταδίωξε τη σύζυγό του μετά από καυγά

cars

Νέο Toyota Prius – Παρουσιάστηκε επίσημα η πέμπτη γενιά του μοντέλου

cars

Κεχαγιά: Το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι απολύτως κοστολογημένο

Bury

Ποιοι πληρώνουν φόρο 15% για τα ακίνητα που έχουν στην κατοχή τους

cars

Stock Center. Με, εγγυημένα, καλές προσφορές

cars

Η Porsche παρουσιάζει νέο σύστημα infotainment.

cars