CARSNEWS
AUTONEWS

Νύχτα στάσου: Η εκπομπή θα βάλει «Φωτιά στα σαββατόβραδα» με τις μεγάλες λαϊκές επιτυχίες της δεκαετίας του ’80

Η εκπομπή «Νύχτα στάσου», το Σάββατο 16 Μαρτίου 2024, βάζει… «Φωτιά στα σαββατόβραδα» παρουσιάζοντας ένα αφιέρωμα στις μεγάλες λαϊκές επιτυχίες της δεκαετίας του ’80.

Η Μελίνα Ασλανίδου και ο Χρήστος Νικολόπουλος υποδέχονται τους ταλαντούχους ερμηνευτές της νέας γενιάς, Μαριάννα Παπαμακαρίου, Ρία Ελληνίδου και Σπύρο Σιώλο, για να μοιραστούν μαζί τους μια κεφάτη μουσική βραδιά-αναφορά σε μια δεκαετία γνήσιας διασκέδασης και να τραγουδήσουν μαζί σουξέ που νίκησαν τον χρόνο.

Η λαϊκή τραγουδίστρια Μαριάννα Παπαμακαρίου δίνει τη δική της ερμηνεία «Στο άδειο μου πακέτο», στην «Ταχεία», στο «Παράπονό μου». Η Ρία Ελληνίδου, με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της, σφραγίζει τραγούδια όπως τα «Λες και κράταγες μαχαίρια», «Κυριακή σε είχα βρει», «Ουρανέ», ενώ ο Σπύρος Σιώλος τραγουδά «Υποκρίνεσαι», «Τη βαρέθηκε η ψυχή μου», «Σ’ αγαπώ σαν αμαρτία».

Ο Κώστας Μπαλαχούτης, ιστορικός ερευνητής της εκπομπής, «φωτίζει» με τα στοιχεία που παραθέτει τα τραγούδια της βραδιάς, αλλά και μια αξέχαστη εποχή για τη δισκογραφία και τη νυχτερινή διασκέδαση.

Στην παρέα της εκπομπής, η δημοσιογράφος και τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά, η ραδιοφωνική παραγωγός του Δεύτερου Προγράμματος της ΕΡΤ Βάνα Δαφέρμου, ο ιδιωτικός ερευνητής και διευθυντής πολιτιστικής κληρονομίας της Unesco Πειραιώς και Νήσων Γιώργος Τσούκαλης, η σχεδιάστρια μόδας Αθηνά Τρανούλη, ο Ολυμπιονίκης Γιώργος Χειμωνέτος, η παρουσιάστρια Νόνη Δούνια και η δημοσιογράφος Νάντια Ρηγάτου.

Δείτε φωτογραφίες:

Related Articles

Νέα Αριστερά: «Η Δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της στην υπόθεση του κυκλώματος μαστροπείας στον Κολωνό»

cars

Η BRM ανασταίνει την Type 15 με τον απίστευτο twin-supercharged V16!

cars

Skoda One. Νέο πρόγραμμα απόκτηση αυτοκινήτου

cars

Ο Γιώργος Λάνθιμος με τη νέα ταινία του διεκδικεί τον Χρυσό Φοίνικα

Bury

Opel Vivaro-e HYDROGEN. Το μεθεπόμενο βήμα της αυτοκίνησης  

cars

Hyundai. Συνεργάζεται με την Aptiv για την αυτόνομη οδήγηση

cars

Audi A6 e-tron concept. Συνεχίζει τον εξηλεκτρισμό της μάρκας

cars

Το car sharing υπάρχει και στη χώρα μας και μάλιστα με ηλεκτρικό αυτοκίνητο

cars

Νέο VW Golf. Η γενιά της τεχνολογίας

cars