CARSNEWS
AUTONEWS

Ολυμπιακός: Στα αποδυτήρια των διαιτητών ο Καραπαπάς για το 2-0 του Άρη και τις λίγες καθυστερήσεις

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-1 από τον Άρη το πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και έχει παράπονα από τη διαιτησία για δύο φάσεις, με τον Κώστα Καραπαπά να τα εκφράζει στον Παϊρέτο μετά τη λήξη.

Μετά την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στο φετινό πρωτάθλημα και έμειναν στο -3 από τον ΠΑΟΚ, με τον αντιπρόεδρο Καραπαπά να κατεβαίνει στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα για να μιλήσει με τον διαιτητή.

Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού στάθηκε κυρίως στο φάουλ που υποδείχθηκε εις βάρος του Ντόη στη φάση που έγινε τελικά το 2-0, με τον Ιταλό ρέφερι να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να έκανε λάθος, λέγοντας πως το χέρι του Ντόη δεν ήταν προτεταμένο όπως έδειξε σφυρίζοντας φάουλ και ότι θα ξαναδεί τις φάσεις.

Στις τάξεις της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, επίσης, θεωρούν πως οι γραμμές του οφσάιντ στο VAR μπήκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται ότι ο Μορόν, ο οποίος σκόραρε και έγραψε το 2-0, ήταν σε κανονική θέση.

Όπως λένε στον Ολυμπιακό, ο ο AVAR Ζαμπαλάς φαίνεται να τοποθέτησε τις τρισδιάστατες γραμμές όταν η μπάλα δεν είναι στο σωστό σημείο. Το πόδι του παίκτη του Άρη που κάνει την σέντρα, είναι σε κάθετη θέση, ενώ θα έπρεπε το πόδι του να είναι σε γωνία, δηλαδή την στιγμή που σουτάρει να είναι τεντωμένο μπροστά, γιατί τότε η μπάλα ουσιαστικά φεύγει από το πόδι του. Με ένα κλικ ποιο μετά ο Μορόν είναι σε αντικανονική θέση οφσάιντ και το γκολ θα έπρεπε να ακυρωθεί.

Τέλος, στον Ολυμπιακό έχουν παράπονα για το γεγονός ότι στο πρώτο ημίχρονο ο διαιτητής κράτησε 4 λεπτά καθυστερήσεις και όχι 5-6, ενώ θεωρούν ότι στο δεύτερο μέρος έπρεπε να δείξει περισσότερα από τα 6 λεπτά που έδειξε.

Related Articles

Μεξικό: Πυροβολισμοί και σοβαρά τραυματίας σε επεισόδια στο Τιχουάνα

Σε αυξημένη επιφυλακή η φρεγάτα «Ύδρα» – Δεν αποκλείεται και νέα επίθεση με drones από τους αντάρτες Χούθι

cars

«Ώπα, γούρι, γούρι» – Ο Γιώργος Τσελίκας έριξε τον καφέ ταξιδιώτη στο λιμάνι του Πειραιά

wp_update-GSkibItV

Audi. Πολύ δυνατή η πορεία της το 2019

cars

Θεσσαλονίκη: Έδινε διαλέξεις ως γιατρός με πλαστά πτυχία

Μαρία Αντωνά: Είχαν πάρα πολλά χρόνια να με φλερτάρουν τόσο έντονα

cars

Rolls-Royce Cullinan Black Badge. Περισσότερο απ’ όλα!

cars

Η χρεοκοπία της FTI Touristik δεν τραυμάτισε την αγορά, αλλά επανέφερε τον φόβο – Οι κινήσεις για την επόμενη μέρα

cars

Διαθέσιμα μέσω του gov.gr το Σύστημα Ελέγχου Συμπεριφοράς Οδηγών και το ιστορικό Ελέγχων Οχημάτων

cars