CARSNEWS
AUTONEWS

Ο Απόστολος Λύτρας κάλεσε την κόρη του να δει στο νοσοκομείο τη Σοφία Πολυζωγοπούλου μετά τον ξυλοδαρμό της

Τη νύχτα που ο Απόστολος Λύτρας πήγε στο νοσοκομείο την ξυλοκοπημένη σύζυγο του Σοφία Πολυζωγοπούλου, κάλεσε μετά από λίγο την κόρη του, ώστε να δει από κοντά τη χτυπημένη γυναίκα.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Tlive» το παιδί του ποινικολόγου είναι 19-20 ετών και το έχει αποκτήσει από τον πρώτο γάμο του. Ο Απόστολος Λύτρας λοιπόν, φέρεται να ζήτησε από την κόρη του να πάει στο νοσοκομείο, επειδή της έχει αδυναμία η Πολυζωγοπούλου.

Πληροφορίες της εκπομπής του Alpha ανέφεραν ότι στη συνέχεια ο ποινικολόγος μαζί με την κόρη του επιβιβάστηκαν στο πολυτελές όχημά του και με τη συνοδεία περιπολικού πήγαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου έγινε η προσαγωγή του Λύτρα.

Ποινική δίωξη κατά της πρώην συζύγου του Λύτρα

Στο Μονομελές Αυτόφωρο παραπέμφθηκε να δικαστεί η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη μετά την μήνυση που κατέθεσε σε βάρος της η σύζυγος του δικηγόρου, Σοφία Πολυζωγοπούλου. Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για διατάραξη οικιακής ειρήνης και απειλή.

Η μήνυση, για τα αδικήματα της παράνομης βίας, της εξύβρισης της απειλής και της διατάραξη οικιακής ειρήνης, κατατέθηκε από την Σοφία Πολυζωγοπούλου όταν, όπως αναφέρει, η πρώην σύζυγος του γνωστού ποινικολόγου πήγε στο σπίτι της συνοδευόμενη από την κόρη της και ένα δικηγόρο για να πάρουν προσωπικά του αντικείμενα. Μάλιστα, στον Απόστολο Λύτρα αποδίδεται ο ρόλος του ηθικού αυτουργού στις ενέργειες της και γι’ αυτό έχει στραφεί και σε βάρος του.

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου ενεργοποίησε το panic button καθώς, σύμφωνα με το περιβάλλον της, επικράτησε ένταση αφού επιχειρήθηκε τα συγκεκριμένα πρόσωπα να μπουν στο σπίτι χρησιμοποιώντας κλειδί. Η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, σύμφωνα με πληροφορίες, επικαλείται και μηνύματα τα οποία η ίδια ένιωσε ότι ήταν απειλητικά και εστάλησαν στο viber σε ομάδα που την συμπεριελάμβανε χωρίς την άδεια της.

Για το λόγο αυτό, η δικηγόρος φέρεται να κάνει λόγο για παραβίαση των περιοριστικών όρων, που αφορούν την επικοινωνία και την απομάκρυνση από το σπίτι, οι οποίοι έχουν επιβληθεί στον Απόστολο Λύτρα όταν αφέθηκε ελεύθερος, μετά την απολογία του. Ο συνήγορος της αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, εντός της ημέρας να ζητήσει από την 18η ανακρίτρια την αντικατάσταση των περιοριστικών όρων με προσωρινή κράτηση του κατηγορούμενου για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, Απόστολου Λύτρα.

Related Articles

Θρήνος στα motorsports. “Έφυγε” ο 22χρονος Antoine Hubert σε αγώνα F2.

cars

Mercedes C-Class Sedan &Εstate. Διαθέσιμες από  45350 Ευρώ

cars

Ζυμώσεις και ονοματολογία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας – Πρόωρη η συζήτηση, λέει το Μαξίμου

deleted-w9i2FI7l

Κινηματογραφική διάρρηξη σε εταιρεία κούριερ στα Πατήσια – «Μπούκαραν» μέσα με το αυτοκίνητο

cars

Cupra El-Born. Το πρώτο ηλεκτρικό hot-hatch του VW Group.

cars

Στις 17 Μαρτίου το νέο Hyundai Elantra.

cars

Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά που έκαιγε από την Τρίτη στα Ακούμια του Ρεθύμνου

Bury

Καλό πρώτο βήμα η βούληση ΕΕ-Κίνας να διαπραγματευτούν για τους δασμούς στα αυτοκίνητα, λέει ο γερμανός υπουργός Οικονομίας

cars

Abarth Telemetry.  Διαθέσιμο σε όλα τα Abarth της νέας σειράς 595

cars