CARSNEWS
AUTONEWS

Ο Θέμης Γεωργαντάς άνοιξε τα «MAD VMA 2024» ερμηνεύοντας το «Ζάρι» – Τα highlights της βραδιάς

Τα «Mad VMA» επέστρεψαν για ακόμα μια χρονιά με τον Θέμη Γεωργαντά να ανοίγει το σόου ερμηνεύοντας το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι. Ο πιο διαχρονικός μουσικός θεσμός της χώρας συμπληρώνει φέτος 21 χρόνια εντυπωσιακών απονομών και ανατρεπτικών καλλιτεχνικών συνεργασιών και ενώνει δυναμικά όλους τους fans, τους καλλιτέχνες και τους ανθρώπους της μουσικής βιομηχανίας.

Φέτος, η απονομή των «Mad Video Music Awards» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Ιουνίου στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do), ενώ θα μεταδοθούν αποκλειστικά στο MEGA την Κυριακή 7 Ιουλίου στις 22:00. Τη μουσική διοργάνωση παρουσίασε ο Θέμης Γεωργαντάς και μαζί του σε ρόλο superhosts ήταν οι Dat Lilly, Fipster, Elena & Fenia, Modern Cinderella, Vangelis Nakis, Pamairii, Giannis Tsioras και Ilenia Williams.

Το μουσικό event ξεκίνησε με τον παρουσιαστή να φαίνεται σε μια οθόνη στη σκηνή, να τραγουδά το «Ζάρι», φορώντας μια περούκα με κοτσιδάκια και ροζ ρούχα. Στη συνέχεια, το πλάνο αλλάζει και ο Θέμης Γεωργαντάς εμφανίζεται με χρυσό κοστούμι και άφρο μαλλί.

To ανατρεπτικό intro των «Mad VMA 24» με τον Θέμη, Silia, Lava, Ropex

H Ελένη Φουρέιρα είναι η «Best Performer» για το 2024

Η Ελένη Φουρέιρα κέρδισε το βραβείο «Best Performer». Μην μπορώντας να κρύψει τη χαρά της, τόσο για το βραβείο όσο και για την αγάπη του κόσμου, η Ελένη Φουρέιρα συγκινημένη παρέλαβε το βραβείο της. Στη συνέχεια παίρνοντας το μικρόφωνο, αλλά και το βραβείο της από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, ανέφερε χαρακτηριστικά πως αυτό είναι «απίστευτο». «Δεν θέλω να κλάψω και φέτος ρε παιδιά», σημείωσε μεταξύ άλλων, με το κοινό να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

H Aναστασία έχει το «καλύτερο Αlbum» για το 2024

O Rack κέρδισε το βραβείο «Καλύτερο Urban»

H Mαρίνα Σάττι κέρδισε το βραβείο «Καλλιτέχνης POP»

Η Μαρίνα Σάττι παρέλαβε το πρώτο της βραβείο στα «Mad Video Music Awards». Η Αθηναϊς Νέγκα έκανε την απονομή σχολιάζοντας το διάσημο χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι δήλωσε ότι αν και την εκτιμά ως καλλιτέχνη, δεν συμφωνεί σε κάποια πράγματα μαζί της. Οπως δήλωσε με την σειρά της η Μαρίνα ήταν μία πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά για εκείνηνη αφού έμαθε και κέρδισε πολλά πράγματα ενώ κάποια άλλα έχασε.

H Kατερίνα Λιόλιου αφιέρωσε το βραβείο της σε όλες τις γυναίκες

Το τραγούδι της Κατερίνας Λιόλιου «Η γυναίκα της ζωής σου» κέρδισε βραβείο στα «Μad Video Music Awards 2024» και η τραγουδίστρια δεν έχασε την ευκαιρία να αφιερώσει το βραβείο της σε όλες τις γυναίκες. Όπως είπε η ίδια, τις γυναίκες δεν πρέπει να τις ξεχνάμε, αλλά να τις αγαπάμε να τις σεβόμαστε και να τις φροντίζουμε ενώ κλείνοντας ευχήθηκε ο κόσμος μας να γίνει λίγο καλύτερος. Δες το απόσπασμα από την απονομή της.

Η εμφάνιση του Ιταλού Mahmood στη σκηνή

Ο Ιταλός Mahmood ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και ανέβηκε στη σκηνή των Mad VMA 2024. Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος είχε εκπροσωπήσει τη χώρα του το 2019 με το τραγούδι «Soldi», εμφανίστηκε ως guest star στο μουσικό σόου. Αυτή την επιτυχία τραγούδησε και στη σκηνή των «Mad VMA» μαζί με το κομμάτι «Tuta Gold»

Δέσποινα Βανδή: Καμία ανοχή στη σωματική, σεξουαλική, ψυχολογική βία

Μήνυμα κατά της βίας έστειλε από τη σκηνή η Δέσποινα Βανδή. «Καμία ανοχή στη βία. Καμία ανοχή στη σωματική, σεξουαλική, ψυχολογική, που είναι και η πιο ύπουλη. Καμία» είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια παραλαμβάνοντας το βραβείο της για τον «καλύτερο Ποπ-λαϊκό καλλιτέχνη», ενώ ανακοίνωσε ότι μαζί με τον Αντώνη Ρέμο θα κάνει δύο συναυλίες προκειμένου να στηρίξουν αντίστοιχες δομές που δρουν στην Κρήτη.

Συγκλόνισε ο ΖΑF για το bullying: «Γυρνούσα με δάκρυα στα μάτια»

Ο ZAF παρέλαβε το βραβείο για την «καλύτερη μπαλάντα» και αποκάλυψε τις τραυματικές του εμπειρίες μιλώντας για το bullying που είχε δεχθεί και τη δύσκολη παιδική του ηλικία. «Μεγάλωσα σε ένα νοικοκυριό που τα προβλήματα των γονέων και των ανθρώπων γύρω μας ήταν πολύ πιο σημαντικά από τα δικά μου, γι’ αυτό και αναγκάστηκα σαν παιδί να μην μοιράζομαι τα προβλήματα μου και τα άγχη μου. Οπότε δεν έλεγα ποτέ, για ποιον λόγο γυρνούσα τα μεσημέρια από το σχολείο με δάκρυα στα μάτια και δεν έλεγα ποτέ για πιο λόγο συνέβαινε, ό,τι συνέβαινε, δεν είπα σε κανέναν για τον εκφοβισμό, για το bullying, για τη σωματική και ψυχική βία. Γυρνούσα σπίτι μου, έβαζα τα ακουστικά μου και χανόμουν σε έναν μαγικό κόσμο. Μόνος μου, με τη μουσική μου. Κι εκεί ένιωθα ασφαλής. Ένιωθα πανέμορφα σε έναν κόσμο φτιαγμένο από εμένα για μένα», είπε χαρακτηριστικά.

Related Articles

Ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ελληνική ομάδα με ευρωπαϊκό τίτλο σε τέσσερα μεγάλα αθλήματα

Bury

Νέο Mitsubishi Eclipse Cross. Με λίγες αλλά στοχευμένες αλλαγές.

cars

Mercedes-AMG GLA 45. Με την γνωστή, επιτυχημένη συνταγή!

cars

Citroen. Με δυνατές προσφορές

cars

Η Άκτωρ παρέδωσε τον σύγχρονο αυτοκινητόδρομο Καλλονή

cars

«Κάποιοι αλλοίωσαν τα στοιχεία στον τόπο», λέει ο πατέρας του 19χρονου στα Σπάτα για τον φριχτό θάνατο του παιδιού του

cars

Πώς πνίγηκε το βρέφος στην Κω – Ο λόγος που εξετάστηκε η σεξουαλική κακοποίηση

cars

Ο Φερνάντο Αλόνσο πούλησε την exclusive Ferrari Enzo του για 5,4 εκατομμύρια ευρώ

cars

«Η μηνιγγίτιδα δεν αντιμετωπίζεται στο σπίτι» – Τα τρία βασικά συμπτώματα

cars