CARSNEWS
AUTONEWS

Ο καιρός σήμερα 19/9/2024

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με βροχές και τοπικές καταιγίδες σε μεγάλο τμήμα της ηπειρωτικής χώρας, καθώς επίσης και σε Ιόνιο, Σποράδες και Εύβοια, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα, Πέμπτη 19/9. Οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι στο Αιγαίο ενώ η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Για την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024 προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με βροχές και τοπικές καταιγίδες σε Βόρειο Ιόνιο, Σποράδες, Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά Ελλάδα, Εύβοια και τις θερμές ώρες σε Ήπειρο, Δυτική Μακεδονία και στα ορεινά της Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής και Κεντρικής Στερεάς, Πελοποννήσου και πιθανόν της Κρήτης. Η ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες ενδέχεται να είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 10 έως 22 βαθμούς), 16 έως 27 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 17 έως 29 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 11 έως 23 βαθμούς), 20 έως 28 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 17 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 23 έως 28 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και τοπικά μέτριοι 5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και στο Βόρειο Ιόνιο σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας με μικρή πιθανότητα τοπικών βροχών περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και στα ανατολικά σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις παοδικά αυξημένες περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Related Articles

Καιρός: Έρχονται μποφόρ και 40άρια – Μίνι καύσωνας μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο

deleted-w9i2FI7l

Πώς συγκρίνεται η θηριώδης G63 AMG με το Audi RS3 και ένα Leon Cupra R;

cars

Η Volkswagen συνεχίζει με το νέο Amarok.

cars

Citroen. Σημαντικό όφελος μέσω του προγράμματος «Back on the road”

cars

Αυτοκίνητο «λαμπάδιασε» εν κινήσει στην Εύβοια

Bury

Alfa Romeo Giulia GTA. Η επιστροφή ενός θρύλου!

cars

Τζον Τέστερ: «Πιστεύω ότι ο πρόεδρος Μπάιντεν δεν πρέπει να διεκδικήσει την επανεκλογή του για νέα θητεία»

H Μπλέικ Λάιβλι με φόρεμα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στην πρεμιέρα της ταινίας της – «Είμαι μια παντοτινή θαυμάστρια», δήλωσε

cars

Νετανιάχου: Η Χεζμπολάχ θα πληρώσει βαρύ τίμημα για την επίθεση στο γήπεδο ποδοσφαίρου – Στους 11 οι νεκροί