CARSNEWS
AUTONEWS

Ο Τζο Μπάιντεν θα συναντηθεί με τον Ζελένσκι στη Γαλλία και στην Ιταλία

Στη Γαλλία θα βρεθεί ο Τζο Μπάιντεν στο πλαίσιο εορτασμού της απόβασης της Νορμανδίας όπου θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι κι έπειτα οι δύο τους θα ξανά βρεθούν στην Ιταλία στη σύνοδο της G7, όπως ανακοίνωσε χθες ο Λευκός Οίκος, πριν από την αναχώρηση του αμερικανού προέδρου για την Ευρώπη.

«Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στη Νορμανδία, θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει με τον πρόεδρο Ζελένσκι για την κατάσταση στην Ουκρανία και το πώς θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να βαθαίνουμε την υποστήριξή μας» στον ουκρανικό στρατό, είπε ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου Τζέικ Σάλιβαν σε δημοσιογράφους επί του προεδρικού αεροσκάφους.

Ο κ. Σάλιβαν συμπλήρωσε πως δεν σχεδιάζεται αποστολή αμερικανών συμβούλων στην Ουκρανία. «Δεν σχεδιάζουμε εκπαιδευτική αποστολή στην Ουκρανία», διαβεβαίωσε.

Οι ουκρανοί στρατιωτικοί «χρειάζονται συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας, κι εργαζόμαστε για αυτό», ενώ το Κίεβο «ζητεί επίσης συνεχή ροή όπλων, που θα τους προμηθεύσουμε», υπογράμμισε ο κ. Σάλιβαν.

Πηγή: ΑΠΕ

Related Articles

Πώς φορτώνουμε ένα αυτοκίνητο πριν από ταξίδι – Όσα πρέπει να ξέρουν οι οδηγοί

cars

Continental. Σχεδιάζοντας το μέλλον των ελαστικών

cars

Formula 1: Νίκησε και στο Όστιν της Αμερικής ο Μαξ Φερστάπεν

cars

Volvo. Δίνει κίνητρο για την ηλεκτροκίνηση

cars

Daytona M9 50. Νέα πρόταση

cars

Opel. Επέτειος 30 ετών Eisenach

cars

Η Volkswagen δημιούργησε ένα ρομπότ που φορτίζει αυτόματα το αυτοκίνητο!

cars

40 χρονια Quattro από την Audi. Ηταν η μεγάλη αλλαγή

cars

Οι ευρωπαίοι κατασκευαστές ενώνονται απέναντι σε ένα “άτακτο” Brexit.

cars